2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kızlar. Bnm bogaz kulak felaket ağrıyor. Orta kulak iltihabida var ilac icmeden geçmiyor. Gripte oldummm offff... Hiç halim yok

Günaydın güzel anneler karnımın sol tarafında hep bi ağrı var yatarken yürürken vs. Çok eğildim karnımın üstüne birkaç gündür acaba plasenta ile alakalı bişey midir, benim plasenta da soldaydı.

Bizde lohusanin oldugu yerde erkegin olmasi cok hos karsilanmaz anlayisli insanlarsa zaten kalmayi dusunmemeliler. Sonucta kanaman olcak terliceksin ince gezmek isticeksin

Anammm tekrar dökülmeye başladık ağustos anneleri balaayı bitti tabii
Bende ikidir kusuyorum ama safra yani sıfır yiyecek
Hamileliğimde ilk defa kustum nedeni nedir acaba ?

Gunaydin kızlar. Bnm bogaz kulak felaket ağrıyor. Orta kulak iltihabida var ilac icmeden geçmiyor. Gripte oldummm offff... Hiç halim yok
Geçmiş olsun canım dinlen c vitamini al meyve ye limonlu birşeyler iç geçmezse git dktra sana uygun antibiyotik verir orta kulak iltihabı ağrısı çok zor olur

Dunden beri oglusumun hareketlerini hissetmiyorum az az hissettiriyor ama normalde yemekten sonra patir kutu olurdu simdi hic sesi cikmiyor
ara ara böyle yapıp durduk yere korkutuyorlar bizi. benim de geçen hafta neredeyse hiç hareket etmedi ne yaptıysam. bu hafta yine karnımı parçalamaya çalışıyor bence ama şunu anladım ki yorgun olduğumuz zaman az hareket ediyorlar. geçen hafta çok yormuştum kendimi bu hafta biraz daha iyiyim o yüzden hareketleri normal. süt falan içince akşamları hareket ediyor benimki. bazen de dürtüyorum biraz elimle işe yarıyor az da olsa hissediyorum hareketini. bi dene istersen. imkanın varsa da sağlık ocağına git hemen kalbini dinlettir :)

Günaydınn kızlarr. Bende 5 gündür ishalim geçmiyor. Dr um sıvı alıkına dikkat ettiğin müddetçe sıkıntı olmaz ama istersen dahiliyeye görün dedi. Bende gerek görmedim ama geçmiyor meret. Sanıyorum bizim buralarda salgın var.
O bahsettiğiniz karma aşıdam benim eşime yaptılr bir kaç ay önce. Türkiye nin yıllardır var olan aşı sisteminin bozulmasına sebep olunduğu için bebekle yakın temasta olacaklara yapılacak dedi. Bana da dopum Sonrası yapılacakmış. Bu şekilde açıklama yapmıştı dr um

ben de öyle yapıyorum canım önce bi mavi gözlü olsun hayalleri kuruyorum sonra aman sağlıklı olsun da gerisi önemli değil dualarıyla bitiriyorum

15bin adım mı inanmıyorum maşşallah ben 5 den fazla yürürsem çok kötü yoruluyorum ki düzenli yürüdüğüm yok

Anammm tekrar dökülmeye başladık ağustos anneleri balaayı bitti tabii
Bende ikidir kusuyorum ama safra yani sıfır yiyecek
Hamileliğimde ilk defa kustum nedeni nedir acaba ?

camı vantilatörü açıp yatıyordun bir ara yine öyle yatıyorsan üşütmüşsündür
havalarda mevsim normalinin üstünde
o yüzden miden boşalmış olabilir

Kızlar aşı dedinizde aklıma geldi şimdi benim baytar geçenlerde eline iğne batırınca kuduz aşısıs oldu ilk gebeliğimde hiç aklıma gelmedi ama hepatit aşısı vs olması lazım mı acaba sizce korkmalı mıyım birden panik oldum

Günaydın ben fark ettimki yemeği fazla kaçırdığımda reflü baslıyor tuzsuz badem bende işe yaradı yemeğimede dikkat ediyorum azar azar yiyorum reflüm geçti

canım peki anne de baba da negatif ama bebek pozitif kan grubunda doğarsa ne olur uyuşmazlık iğnesi gerekir mi

Canim gecen hafta antibiyotik kullanmistim bende ishal oldum gecer diye bekledikce cogalarak 10 gunu buldu artik ayakta duracak halim yoktu acile gidip bir serum yaptirdik ertesi gun gecti kendime eziyet ettigime deymedi bence acile gidip bir serum yaptirin aninda gecer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…