2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugúnde ben bi tanidikla karsilastim kadinin beni gòrúr gòrmez verdigi tepki karnin asagi inmis dogumun yakindir benim verdigim cevap benim bastan beri assagida kadini bir tùrlú inandiramadim piskolokimi bozdu ayak ústú
ay hakkaten millet ne çok seviyo karnın inmiş muhabbeti yapmayı onu bulamasalar yüzün şişmiş vs illa bişey buluyolar

Gunaydin kızlar. Bnm bogaz kulak felaket ağrıyor. Orta kulak iltihabida var ilac icmeden geçmiyor. Gripte oldummm offff... Hiç halim yok
Gunaydın canım gecmiş olsun dikkat et inşallah hemencecik atlatırsın.

Anammm tekrar dökülmeye başladık ağustos anneleri balaayı bitti tabii
Bende ikidir kusuyorum ama safra yani sıfır yiyecek
Hamileliğimde ilk defa kustum nedeni nedir acaba ?
Ne kadar sanslisin cidden onca zorlukta Allah bu anlamda yüzüne gulmus hic kusmamissin senin adina sevindim 20 hafta ogure ogure kusan biri olarak :) normal bir durum bazi hamileler ilerleyen donemde kusuyor bazisi doguma kadar kimisi ise hic kusmuyor hepsi hormonlarla alakali bir durum

Gecmis olsun ishal salgini suan cok yaygin durumda. Bes gun azimsanmayacak bir süre. Hamilelikle uyumlu ilaci var kapsul seklinde sanirim reflor ismi onu kullandim gecen ay gida zehirlenmesi yasadigimda. Ayrica hem sivi kaybi hemde yaygin agrilar icinde uc kez serum takildi. Sivi alimina dikkat ettigin surece evet bebege zarari yok ama sanada caninada yazik bir dr a giderek ilac yada serum destegi alabilirsin.

Kızlar acil yardim benim suan acayip bigdem mulaniho basim dònúyo gòzlerim karariyo heran oldugum yere dùsecek.gibiyim bu neyin gòstergesi olabilir doktorumu aramalimiyim

Kızlar acil yardim benim suan acayip bigdem mulaniho basim dònúyo gòzlerim karariyo heran oldugum yere dùsecek.gibiyim bu neyin gòstergesi olabilir doktorumu aramalimiyim
Tansiyonuna ve şekerine baktır cnaım şekerin düşmüş yada çıkmış olabilir

Anammm tekrar dökülmeye başladık ağustos anneleri balaayı bitti tabii
Bende ikidir kusuyorum ama safra yani sıfır yiyecek
Hamileliğimde ilk defa kustum nedeni nedir acaba ?
Geçmiş olsun canım. Midene bebişler baskı yapıyor diyemi acaba? Doktora danış bir bunu.

Evet söyleyebilirsin. Çünkü bebek surekli memede olucak iyi düşünmüşsün. Bende istemem evde erkek lohusa halimle.

aynen şaka gibi gerçekten. Baya duygu sömürüsü yapmışlar yani :)

Bende de bahar alerjisi var bu ara okadar yorgunum ki kendimi iyi hissetmiyorum ondan mi oldu ki durttum birazda kipirdandi

doğru söylüyorsunuz kızlar sürünmeye değmez ben bi gideyim en azından acile. İyi ki varsınız

İlk defa böyle birşey ile karşılaştım yanlış yapmak da istemedim farklı bir yerde yorumlarda yanlışlıkla vajinaya fln koyma idrar yollarında enfeksiyon vs tarzı yazılar görünce hata yapmaktan korktum açıkçası kafam karıştı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…