2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım gerçekten şanslıymışsın. bende araştırmadayım hepsi açık renk ve iç gösterir diye tedirginim.

1 saat 130 gecmeyecekmis canim dikkat ettigimiz súrece dúzeliyo bal cikolata beyz ekmel bunlar yasak sabah ben 1 yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin domates salatalik yiyorum
buğün kaçırmısım desene açlıkda 95 imi geçmiyecek cnm dıkkat ederim artık

benim iş cok yoğun degilde işte ama insan tabı ister istemez otururken bıle yoruluyor aslında hamıleken calısmak hıç kolay değilde şartlar tabı cnm orası neresı cnm yurt dışındamısın

maşallah canım gerçekten şanslıymışsın. bende araştırmadayım hepsi açık renk ve iç gösterir diye tedirginim.
Sabahlık olmadan gösteriyor ama üzerine sabahlık alınca göstermiyor. Bir de bu defa kırmızı aldım ben o sabahlık olmadan da göstermiyor içini.

Bu gün sabah sigortayı kapatırken, beni elekdirik carpdı, sağ tarafım uyuşdu cok korkdum cok ağladım hala titriyorum korkudan, cok şükür hemen elimi cekdim, nasıl korkduğmu anlatamam. Sankı butun kotu şeyleri üzerme cekiyorum.

Allah korusun dikkat et biraz canım. Rabbim seni kurtarsın bir an önce. O evde işin zor tatlım senin Rabbim mükafatını versin inşallah.

gerçekten renk olarak çok iyimiş cnm. Rabbim vaktinde hayırlısıyla giymeyi nasip eder inş. netten mi aldın? benim çeyizden bi krem pijama takımı önü düğmeli birde pembe sabahlığım var hiç kullanmadım büyük geliyo diye onları tamamlıyım diyorum ama ilk hamileliğim olduğu için bi lohusa takımı almak istiyorum

Allah korusun dikkat et biraz canım. Rabbim seni kurtarsın bir an önce. O evde işin zor tatlım senin Rabbim mükafatını versin inşallah.
Teşekur ederim canım, inşallah, hepde dikat ederim elekdirik en korkduğum şey üsdelik, kızım hamıleykende son haftalarda, plizi fişden cekerken patlamış yangin cıkmışdı evde ondan beri korkuyorum işde elekdirikden.

Günaydınn Hayırlı Cumalar güzel anneler

Minik kuzular ben hacı şeriften 3 sene önce arkadaşıma hediye yaptırmıştım çikolata
bak buydu
çok güzeldi lezzeti falan
birde ben sipariş verdikten sonra hafta sonu girdi araya kargoda kaldı 3-4 gün temmuz ya da ağustostu yine de hiç bişi olmamıştı

E Egepam

wintersun şimdi liste olduğu için elinde sende daha rahat olacaksın evdekilerde karışamayacak
insülin de
az kaldı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…