2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsn cnm aman dikkat et bebeğin hareketleri nasıl?

Amin insallah. Evet canim lohusam.comdan aldim birde normal su suslu acik renklerden aldim ama hastanedeki bu olacak insallah

Cok sagol canim benim degerlendirmedeyim suan hala ama iyi seyler duydum

Benim oğlan 2 gündür mesaneye vuruyo yine, hep karnımın üstünde tekme olurdu şimdi karnimda daha cok bi yerlerini dayadigini hissediorum bu haftalarda normalmi acaba ne değişken harektleri var bu çocukların ya

Kızlar meraba hastanedeyim su anda esimle kan uyusmazligimiz vardı 16.hafta da kanama olunca vurmuslardi şimdi tekrar kan ve idrar verdim ama bebeğim ultrasonda 30 +3gozukuyir ama bn 28+7 yim karnimda ağrı ve kasılma vardı nst ye aldılar of korkum var

Agrınız çıkıyor mu ntsde geçen hafta bende acil agrıyla gittim beni de aldılar korkma bişey yoktur inşallah tedbir amaçlıdır

Benim oğlan 2 gündür mesaneye vuruyo yine, hep karnımın üstünde tekme olurdu şimdi karnimda daha cok bi yerlerini dayadigini hissediorum bu haftalarda normalmi acaba ne değişken harektleri var bu çocukların ya
Benim kizcede òyle canim bigúnde bi assagiya tepiyo bi yukariya tepiyo baya yer degistiriyo normalmis bunlar

Minik kuzular ve diger oglan analari.. sizlere fikir olsun diye bir kac resim atayim
Hepsi çok güzel ama ah o pembişler varya o pembişlerrrr insanın içi gidiyor. Adresi ne bunun canım bende bir bakayım oğlum için. Yurt dışındanda sipariş veriliyormu acaba biliyormusun?

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, inşirah suresi, ihlas suresi, nas suresi, Felak suresi, fatiha suresi, bakara suresi ne dileğiniz varsa kabul olunması niyetiyle fatiha ile aminleyip üzerine alan herkeze hediyemdir.Hayirli cumalar ❤

Rabbim dualrinizi ve ibadetleeini kabul etsin allah kabul etsin amin

Korkma canım birşey yoktur inşallah güzel haberlerle gel inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…