2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[QUOTE="etka31112, post: 56229643,
Istanbuldayim, göztepe medical park'ın bugün verdiği fiyat canım
@etka31112 acaba wip olabilir mi ? Yanı o kadar fark olması bana garip geldi ben yeni aldım fiyatları 2018 fiyatları yanı hatta kasımda zam olma ihtimali varmış en yakını tarih.[/QUOTE]

Canım burada da Gebze Medical Parkta fiyatlar daha düşük arkadaşım martta doğum yaptı sanırım hastaneden hastaneye değişiyor :/ G Gurmes

Aynen canım burada da Gebze Medical Parkta fiyatlar 3000 civarı. Değişiyor demek ki fiyatlar

Doğum yapmıyoruzda sanki hastaneden hazır çocuk alıyormuşuz gibi bi şey söylemişler :) tövbe tövbe ya

Doğum yapmıyoruzda sanki hastaneden hazır çocuk alıyormuşuz gibi bi şey söylemişler :) tövbe tövbe ya

Ben de öyle dedim sanki sancı cekmeyecegiz bu fiyatı verince. Eşim de o parayı verirken ben sancı çekerim zaten dedi

Nesrinay86 wintersundan haber yok mu olmayacak mı doğum
Canım bugün öğlene kadar buraya giremedim, sonra ds bebeğin kıyafetlerini yıkayıp kurutayım, yemek yapayım derken giremedim. İyi , ikinci iğne de yapıldı çok şükür. Pazartesine kadar yatış hastanede, suyu gelmeye devam ediyor ama gemi batana kadar su sızdırarak ilerleyeceğiz demiş doktoru.

Çok fazla gelmedi o zaman suyu bebekler iyiyse sorun yok inşallah

Pazara çıktığımda pazarcı teyzenin yanındaki tabureye izin alıp oturan beni gör ki pazar çok yakında.
Benim de bir kendi gereçlerim kaldı. Pijama, külot bez orkid falan.
Bu arada kızlar, hastaneden ne giyerek çıkacağız??

Hahaha ingiltere düşesi kate middleton ın kırmızı elbisesinden giyeriz herhalde

Lohusa pedi almaya glmeye varmi . Hastene veriyor mu. Bn neler kullnacagim hastenede neler almaliyim hic hir bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…