2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İşte tam olarak benimde onlar kaldı burda bulamadım yani çok açıklar Türkiye’de onları giymem mümkün değil bugün baktım bulamadım

@etka31112 cokmus bende gebelikte önce Bursa medikal parkta digum yapmayı cok istiyordum geçen sene 3500 gibi bi rakamdı ekstralar hariç bu sene 4.5 duyduk ama doğruluğunu bilmiyorum
Bölge bölge cok değişiyor

Benim gittiğim hastane de 2.500 tl normal sezeryan ayni epidural olursa 200 fark alıyormuş o kadar
Digerine göre daha uygun haliyle

Yok canım 2litreye yakın su var daha fazla değilse ki onda daha fazladır

Hahaha ingiltere düşesi kate middleton ın kırmızı elbisesinden giyeriz herhalde
Baya baya su varmış desene ))
Kız ne bilem, güzel bir elbise giymek isterim ama bedenim kaç olacak neyin içine girebilecrğim hiçbir fikrim yok. Ben hamile şort+tişörtle geziyorum onlamı geleyim eve de :)

Kizlar sizlere bi soru sorabilir miyim? 23 haftalik hamileyim az once bi orta boy pizza yedim.gel gelelim adam icine doldurmuş salamura zeytini.zeytin de tuzlu birsey.tansiyonum cikar mi korktum simdi.acliktan yedim yedim korku sardi simdide:/

Kizlar malatya gozde anamed hast sezeryan dogum ucreti 1300 tl susleme fotograf dahil olurda 1850 oluyor ben oda suslemelerini begenmedim sadece foto cekimi olacak album yapilacak 1650 tl oluyor toplamda burada baya uygunmus fiyatlar :)
Çok iyiymiş. Ben bursada sezeryan anlaştığım 1950 söylediler ama sizin hastanızım falan filan derken 10% indirim yapıldı ki bu fiyat bütün diğer özel hastanelerin en düşüğü

Arkadaslar size bir sorum var simdi benim bu cimcimem búttn gtn hemen hen cok hareketli ama hareketleri genelde karnimi hoplatma ziplatma yani yerdegistirme kayma seklinde tekmeleride oluyo ama genelde bugún tekmelerini sag kasigimda hissettim bu normalmi bide ben hareketli oldugu icin saymiyorum hareketleri yanlismi yapiyorum

Günümün yarısı lavoda artık su içmesem diyorum oda olmaz git gel yorulduk valla
Evet ya doğru düzgün uyuyamıyorum da wc koşturmaktan. Dr sordu ne kadar au içiyorsun diye. 700 ml lik suluğumu günde en az 3 kere dolduruyorum dedim. Yani çay vs.hariç. 4 yapacaksın onu dedi. Bez takasım var artık

Gündüz neyse insan bir şekilde dayanıyor gidiyor ama gece zaten artık göbekten dönüşmüyor yatılmıyor tam dalıyorum bu sefer sıkışıyorum

Canım Benimde göya 2. Ama ne ozaman saydım nede şimdi sayıyorum tepiyor kafasına göre :)

Dktr en son nezaman gittin sen hatırlamıyorum canım ama belki dönmüştür kafasını aşağı ondan ağrıyabilir

Ben de saymıyorum canım. Bir de artık tekme şeklinde az hissediyorum ya hopluyor ya hıçkırıyor ya da dalgalanma gibi kolunun bacağının yerini değiştiriyor ki o da can acıtmaya yetiyor.

Aynen canim karnimi hoplattiginda yerdegistirirken cok canim aciyo tekmelerde okadar agri olmuyo sadece kasiklara teptiginde oturuyosam agri oliyo sadece
Ben de saymıyorum canım. Bir de artık tekme şeklinde az hissediyorum ya hopluyor ya hıçkırıyor ya da dalgalanma gibi kolunun bacağının yerini değiştiriyor ki o da can acıtmaya yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…