2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok iyiymiş. Ben bursada sezeryan anlaştığım 1950 söylediler ama sizin hastanızım falan filan derken 10% indirim yapıldı ki bu fiyat bütün diğer özel hastanelerin en düşüğü
Evet uygun gercekten ama fazla olsa vermez buranin insanlari ben daha ustu olabilecek birsey yaptiklarinida asanmiyorum

Kizlar sizlere bi soru sorabilir miyim? 23 haftalik hamileyim az once bi orta boy pizza yedim.gel gelelim adam icine doldurmuş salamura zeytini.zeytin de tuzlu birsey.tansiyonum cikar mi korktum simdi.acliktan yedim yedim korku sardi simdide:/
Cocommm birsey olmaz korkma ama.bol su ic canim.tuzu cok yeme odemler olusacak yakinda benim gibi sifir tuza mecbur kalabilirsin

Arkadaslar simdi benim gun icerisinde bikackere gòbegimin cevresi semsert oluyo sisme ve agri yok cimcimemin oldugu yer yani simdi kasilmami yoksa cimcimem bir yerlerinimi dayiyo ben bir túrlù anlamiyorum

İyi düşünmüşsün canım benim bakacak kimsem yok o yüzden ne kadar çok ben varım o kadar iyi. O şişlik beni de bunaltıyor umarım artmaz.

İyi düşünmüşsün canım benim bakacak kimsem yok o yüzden ne kadar çok ben varım o kadar iyi. O şişlik beni de bunaltıyor umarım artmaz.
Tabiki canim sonrasi cok onemli annem bakarimmdemese bende mecburen surunerekte olsa gidecektim insallah sismrz canim boyle kalirlar

Kizlar sizlere bi soru sorabilir miyim? 23 haftalik hamileyim az once bi orta boy pizza yedim.gel gelelim adam icine doldurmuş salamura zeytini.zeytin de tuzlu birsey.tansiyonum cikar mi korktum simdi.acliktan yedim yedim korku sardi simdide:/

Bi pizza da ne kadar olabilir ki cok takma bol su iç bir şey olmaz

Ben medipol hastanesinde yapacağım canım normal doğum 2600, sezeryan 3500 epidural istenirse +900tl
Artık mecburen bu fiyatları gözden çıkarttık ama 5600 çok pahalı ya :/ Bugün medipolde odaya baktık gösterdikleri oda çok küçük ve havasizdi .Teyzem 7 sene önce doğum yaptığında aynı hastanede odası kocamandı. Suit oda da aynı boyutta sadace araya bir kapı koyuyorlarmis misafirler için küçük bir oda oluyormuş ama anneyle bebegin yattığı yer kuculuyormus bu sefer de

Kizlar malatya gozde anamed hast sezeryan dogum ucreti 1300 tl susleme fotograf dahil olurda 1850 oluyor ben oda suslemelerini begenmedim sadece foto cekimi olacak album yapilacak 1650 tl oluyor toplamda burada baya uygunmus fiyatlar :)

Valla fiyat supermis canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…