2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, wintersunun sancıları başladı 5 dakikada bire indi. Ebe geldi kontrole artık yazamaya bilirim dedi, dualarınıza ihtiyacı var canlarım
Allahım yardım etsin ona inşallah. Normal Doğum mu yapacak? Haber aldıkça bize yaz sende. Dua ediyorum onun için. Herşey çok güzel olsun inşallah. Sağlıkla sıhhatle çıksın hastaneden.

Ya canım sorma benimse bugün kontrolüm vardı şükür kuzucuk iyi 1260 gr olmuş benimkide:) ama ben bu ay 5 kilo almışım aynı şekilde. Dr um dedi bu ara kontrolü olan bütün hastaları. 5 er kilo alıp geldi erik çokmu yedin tam erik zamanı genelde böyle oluyor dedi zararsız zannediyorsunuz ama çok kilo aldırıyor dedi. Nende yedim yani son 1 1,5 aydır bana her gelen gören erik alıp geliyor çok sevdiğimi bildiklerinden

Cocommm birsey olmaz korkma ama.bol su ic canim.tuzu cok yeme odemler olusacak yakinda benim gibi sifir tuza mecbur kalabilirsin
Normalde pek yemezdim tuzlu kuzu.insallah tansiyonum cikmaz.Allah korusun tansiyon bebegin kalbini durdurabiliyormus kötü oldum.bol su icince tansiyon düşüyor mu

Kızlar, wintersunun sancıları başladı 5 dakikada bire indi. Ebe geldi kontrole artık yazamaya bilirim dedi, dualarınıza ihtiyacı var canlarım
Ay yemin ederim 60 mesajı gördüm bi haber Yok bu arada dogmuşlarmıdır ki acaba diye geçti aklımdan rabbim yardımcısı olsun

Rabbim pasalarini sagsalim saglikli dogurmayi nasip etsin insallah iyi haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…