2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin haftalarında doktor stabil hareket bekleme diyordu zaten ama 32 de fln değişken oluyor mu onu bilmiyorum ilk gebeligibde nasıldı hatirliyormusun
Hatirliyorum tabi daha yeni olunca:) kizim cok sakindi en basindan beri cok debelenip hareket etmezdi. Simdi buyuyorda yeri daraliyor birde gun icinde uyku saatleride uzuyor. Kendinden pay bic hergunun aynimi onlarda oyle. Yarinda icin rahat etmezse gidersin dr a sorun yoktur. Hastane ortamlari hastalik mikrop hep mumkun mertebe kacinmak lazim ddiye dusunuyorum.

Deniyorum bakalım kudurur inşallah

Kadın iki bebek sevecem Halaam diyecek diye o bebeğin ne zorluklar aşacağını, sizin neler yaşayacağınızı umursamıyor. Pess
Kafası basmıyo eşimin demesi bu. Birde kız halaya çeker tezi korkutmaya başladı gıcık oluyorumya. İnşallah benzemez yani 7 tane hala olunca korku artıyo.

Sacma sapan konusmus dedigin gibi allah gòstermesin bu ayda dogurtturupta neyapacak zamaninda dogsun yavrucuklar allahin izniyle ass

Benim cimcimemde dún sakinde bugún fena kuduruyo anasina hic acimiyo bu sipa
Kucaklayıp sevecekmiş. Gelip on dakkika sevecek diye doğurayım istiyo. Çok gerdi bugün beni. Bir süre görüşmeyeceğim öyle karar verdim

Bu arada ikinci doguma talibim sanirim. Sali gunu evime donecegim iki ayin sonunda artik yalniz kalacagimiz icin surekli yatma imkanim olmayacak. E kizda var malum Allah a emanet devam edecegiz ilerlemeye. İgnelerde yapilacak 30 a da merdiven dayadik bakalim ilerleyen gunler ne gosterecek.

Aman cnaım allah korusun zamanında gelsin inşllah şu 34 bir atlatalım bari

Aman cnaım allah korusun zamanında gelsin inşllah şu 34 bir atlatalım bari
Oyle tabiki ama 9 haftadir yasadiklarimi dusunune bugunumuze şükür oglum guclu ve bizimle artık. İnsanin kendi evi kendi duzeni gibi yok kizim bile etkilendi bu durumdan onada kiyamiyorum. 34 neymis 36-37 leri gorucez nasipse :)

Az daha sabret ne acelen var. Bu arada wintersun hiç kalkmıyordu senin kalkmaya vs. İznin var mı kızında küçük evi çekip çevirmesi zor olur

Az daha sabret ne acelen var. Bu arada wintersun hiç kalkmıyordu senin kalkmaya vs. İznin var mı kızında küçük evi çekip çevirmesi zor olur
Onun daha riskliydi ikiz olmasi sebebiyle. Benim en bastan bir hafta gectikten sonra wc ve yemek kalkisim serbestti. Simdi annemde bile kalkip bi salata yada corba yapiyorum kizimi yediriyorum falan. Sali igneyi olunca dahada esneyecektir. Disari gezmesi meediven in cik sakincali ama en azindan yemegimi yaparim kizimla ilgilenirim temizlik falan lazim degil kadin gelecek olmadi. Ama suan kv kp falan istemiyorum evimde. Bunaldim biraz bende.

Kafası basmıyo eşimin demesi bu. Birde kız halaya çeker tezi korkutmaya başladı gıcık oluyorumya. İnşallah benzemez yani 7 tane hala olunca korku artıyo.
Ay bende erkek kilosu şu kadar deyince halaya benzeyecek diyor, tekme atsa halaya benzeyecek, Aslan burcu olacak halaya benzeyecek, benim de ya erken ya geç doğurasım var ben çekemem halaya benzerse imkanı yok.

Oyle tabiki ama 9 haftadir yasadiklarimi dusunune bugunumuze şükür oglum guclu ve bizimle artık. İnsanin kendi evi kendi duzeni gibi yok kizim bile etkilendi bu durumdan onada kiyamiyorum. 34 neymis 36-37 leri gorucez nasipse :)
İnşllah Allah sana da güç kuvvet versin Oğluş da akıllı sakin dursun inşllah:)

Ay bende erkek kilosu şu kadar deyince halaya benzeyecek diyor, tekme atsa halaya benzeyecek, Aslan burcu olacak halaya benzeyecek, benim de ya erken ya geç doğurasım var ben çekemem halaya benzerse imkanı yok.
Öyle büyük konuşmayın yav sonra başa geliyor Bende çok merak ediyorum kime benzeyecek diye bende şahsen kardeşime benzesin istemiyorum dayıya benzer diyorlar ya ondan çok sinirli çok değişiktir kardeşim ay nasıl birşey acaba çok merak ediyorum artık

Yakınlar mı sana gelecekler mi ki. İyi bari o kadarı da epey idare eder seni evinde olmazsan rahat edemezsin zaten ne kadar iyi bakılırsan baksınlar

Doğum öncesi tatil planı olan varmı arkadaşlar? Benim sorunsuz bi hamileliğim var ama yinede korkuyorum . 8 saat git gel yapacağız eğer olursa . 33 haftalık olacağız ozaman. Git dermisiniz yada siz gidermisiniz?

Problemli bur gebelik olmadiktan sonra sikinti yok. Yoruldukca da durup dinlenirsin gerekirae. Ben de istanbul antalya yaptim, havuza da denize de girdim... simdi de bayramda gidicez yine tatile. Esim donecek ama ben temmuz basina kadar kalacagim kizimla. 31-33 haftalar olacak sanirim. Daha geçe de kalsak yine giderdim sikinti olmadoktan sonra ama dugunumuz olacagindan donecegim mecbur.

Ilk hamileligimde de doktordan yazi alip yurtdisina gitmistim. Sabahtan aksamlara kdr sokaklarda dolanmıştık. Sukur sikinti olmadi yine.

Doktoruna bir danis. Neden olmasin sikintin yoksa

Dogurma dogurma daha erken. Az kaldi zaten azicik daha dişini sık zamaninda gelsin bebis insallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…