2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

B
Cimcimemin adi nasipse melike olacak canim
Bu isim mevzusu bizde cok sikinti oldu sagolsun esim nedense bu gorevi kendi ustlendi. Birsey de soylemiyo beni sinir ediyo. Dediklerimizi de begenmiyor. En sonunda artik dun patlayınca, bugun karr aldik, bana bir hafta musade et haftaya insallah belirlemis oluruz dedi. Bakalim bekliyorum

Yakınlar mı sana gelecekler mi ki. İyi bari o kadarı da epey idare eder seni evinde olmazsan rahat edemezsin zaten ne kadar iyi bakılırsan baksınlar
Tabi canimmm direkt sali gunu gelmeye kalkti ikisi birden hatta bayram plani bile yaptilar yani doguma kadar kalacaklardi hayir dedim yalniz kalmak istiyoruz. Zaten hava sicak e kiz desen ulu orta meme acip emiyor kp ile kose kapmaca oynayamam. Esimin kendi isi destek olucam dedi bende bir corba bi salata yapsam yeter bize. Cok zorda kalmadikca istemiyorum gelmelerini helede ikisi birden almim ben :)

Canım ben görümcemi aklı kıt olduğuna kanaat getirdiğimden idare ediyorum yani onu normal kabullenmek mümkün değil. Öcü böcü ne istersen var kadında. Geçen nasıl olduysa ağzımdan kaçtı gece evde ses duyduk korktum diye, diyor ki bebeğin ruhudur o tövbe tövbe. Bir sustum baktım ciddimi yoksa dalgamı geçiyor baktım ciddi ciddi devam ediyor, sustum içimden deliyle tartışılmaz dedim

Duracak insallah :) o değilde evrene olumsuz msj yollamak istemiyorum sadece haber vereyimde ona gore mutfaga kilit takin cosmayin diye soyledim :)
Sen sağlıkla Doğum yapta biz yiyelim birşey olmaz bugün resmen akşama kadar toktum hiç ekmek yemedim

Aman aman nasıl rahat edeceksen öyle yap halden de anlıyorlardır umarım bazen gelmemeleri daha iyi benimkiler çok şükür kesti ayağını bebeğe bişey olur diye doğumda da eltime atmış topu sen git ben zaten bakamam diye çok şükür dedim yoksa benden kötü hasta olur yatardı şuraya 2.80

Ay allah korusun benzemesin tabi o halaya Ablasına benzesin seninkine ama hem çok güzel hem uysal maşallah ona benimde öyle güzel gelinlerim olsun şimdiden kaynana gelin bakma moduna girdim :) :)

Yok Allah a şükür iyi niyetliler severler beni evlatlarindan ayirmazlar yalan diyemem. Gelmeleri kizima cok yarar dışarıya alip cikartmayi dedede seviyor babannede ama ben cok bunaldim istemiyorum esimle kizimla yalniz kalayim istiyorum. Baktim zorlaniyorum cagiririm saatinde gelmis olurlar ikiletmezler sagolsunlar.

Benim kaynanamda diyor orda ibadet edemem teravi için falan yoksa hiç seni yalnız bırakırmıydım orda Annem dedim sen hiç üzülme ben korkmuyorum işe gidip geliyorum hiç merak etme gelse bende ne dinlenme ne uzanma her odaya girdiğinde ayağı kalk oturunca otur (biz her nekadsr modern görünsekte eski gelenek görenek devam:)))

Vallahi birileri kv kp i böyle güzel anınca içim gidiyor yani benimkiler gelse daha ben dolanırım arkaları sıra kendi evinde düzen yokki benimkinde düzen bıraksın hiç olmazsa yük olmamaya çalışıyor işte ona seviniyorum

Yani tabiki hürmette sınır yok ama şuanda bizim durumlara saygı gösterilmeli oğlumu tek başıma bu hale getirdim bunuda başarırım inşallah böyle rahatsız olunca sanki doğursamda geçmeyecek gibi bi his oluyor içimi hüzün kaplıyor inan ki

Olurmu cnaım sanki hep hamilemi kalacağız sağlıkla doğsunlar loğusalıpımızta rahat geçer inşllaj omdan sonra süper güç anneler okuruz yine

Olurmu cnaım sanki hep hamilemi kalacağız sağlıkla doğsunlar loğusalıpımızta rahat geçer inşllaj omdan sonra süper güç anneler okuruz yine
İnşallah canım ya tedirgin oldupumdan hep diken üzerindeyim oğlumda çok zahmetliydi bebekken uyku diye ağladığımı bilirim halada arada uyanır geceleri bir değil iki bebeğim olacak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…