2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım ya tedirgin oldupumdan hep diken üzerindeyim oğlumda çok zahmetliydi bebekken uyku diye ağladığımı bilirim halada arada uyanır geceleri bir değil iki bebeğim olacak yani
Canım bilirim yaramaz bebeği çoçuğu benimki koca oğlan hala tek kişi durduramıyoruz benim oğlan Nisan Doğumlu 6 aylık olduktan sonra ayağa alıştı o kışı hiç unutmam İnan bir kış boyunca yatakda hiç uyumadım sabaha kadar ayağımda sallıyordum sırıtınca battaniye sarıp duvara dayanıp uyuyordum sabahta işe gidiyordum 48 kiloya kadar düşmüştüm çok zor yaramaz bebek çoçuk rabbim sağlıklı akıllı uslu bebekler çoçuklar nasip etsin bizlere

İnşallah canım ya birde oğlum anne sütü pek almadı mama ağırlıklı beslenmeye başlayıncada çişini yapamaz oldu biz uyarmadan poposunu açık bırakmadan yapmadı hiç öyle bişey ki 4 ay geceleri altına yaptırmaya uğraştım bezler açtım altına sürekkli ağlardı yapmayınca evi b.k götürürdü anlayacağın gece başlardım temizlemeye hatta bi kere eşim üzerine aldı bezi popo açık oğlum yapta twk üstüme yap dedi maşallah yapmadığı yer kalmadı o yüzden bu kez anne sütüne taktım kafayı halada huysuzdur yani çiş konusunda da zor yapar ama Allahtan kucak derdi vs azaldı

İnşllah sütün olur inşllah emer bebeğim canım daha tecrübeliyiz artık daha kolay geçiçek

Ay bende erkek kilosu şu kadar deyince halaya benzeyecek diyor, tekme atsa halaya benzeyecek, Aslan burcu olacak halaya benzeyecek, benim de ya erken ya geç doğurasım var ben çekemem halaya benzerse imkanı yok.
Nedir bu halalardaki bencillik anlamadım Benimki diyo ya bana yada babasına benzesin biz bebekken çok güzelmişis sarılınmışız diyo halamız. Eee dedim büyüyünce napacaz. Eşim yakışıklı ama hala çirkin Hiç ses etmedi. Çok bozuyorum ama arsız laf almıyo üzerine yada beni gıcık etmeye çalışıyo offfff

Valla canim ben 34 de evi tasiycam 35 de tatile cikmis olucam 36 ya da 37 dede donmus olucam ev yerlestirmeye devam tabi hastane cantasini yanimda tasiycam nolur nolmaz diye
Valla bizim de aynen ev taşıma durumları var . Yeni bebekle taşınmaktansa hamileyken tercih ederim. Çanta taşımak da güzel fikirmiş. Yanlız benim aklıma çok acayip arabada Doğum senaryoları falan geliyor

Ben 8 aylıkken ilk bebeğimde bi 6 saat gitmiştim şişme olmadı . İnş sende de olmaz canım. Valla bide yurt dışı sizinki baya bi zor olcak. Haberlerini alırız inş

Zaten asıl mesele akılları kıt ama kendilerine benzesin diyede dua edip duruyo benimki. İlk okulu ortayla geçmiş ilkokul mezunu en fazka okuyan lise birde çift dikiş yapmış almışlar okuldan. Zeka süper hepsinde. Allahtan çocuklar zekayı anneden alırmış diye bir araştırma okumuştum. Hem balık hem ceviz bolca yiyorum.

Evet ya onu bende okudum anne karnında büyüdükleri için anneden daha fazla alıyorlarmış benim nüyük oğlan çok akıllı maşallah anasına çekmiş

Ben 8 aylıkken ilk bebeğimde bi 6 saat gitmiştim şişme olmadı . İnş sende de olmaz canım. Valla bide yurt dışı sizinki baya bi zor olcak. Haberlerini alırız inş
İnşllaj canım sağol bende kesin atraksiyonlu bir Doğum hikayesi çıkacak öyle hissediyorum:)

Valla benim ilk kuzuş çok sakindi 41. Haftada geldi yanlız bu öyle bir tepiyor ki geliyor zannediyorum her an. Valla özgür anne olmak lazım amann ne zaman doğarsa ozaman doğar diyip gemileri yakıp gezmeli sanırım

Valla benim ilk kuzuş çok sakindi 41. Haftada geldi yanlız bu öyle bir tepiyor ki geliyor zannediyorum her an. Valla özgür anne olmak lazım amann ne zaman doğarsa ozaman doğar diyip gemileri yakıp gezmeli sanırım
Aynen öyle yap canım eğer ki dr izin verirde sağlık sorunun olmazsa ama çanta mutlaka seninle olsun. Benim risk ortaya çıkana kadar bizim planda öyleydi şurdan çıkıp 7 saat antalyanın yolunu tutacaktım bebekte doğarsa adını YOLDA DURAN koyacaktık maalesef sağlık sorunları oldu ama olsun inadım inat bebekle eylülde gidicem

Hahaha isme bayıldım ya çok matrakmış . Allah iyiliğinizi versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…