- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #43.381
Canım bilirim yaramaz bebeği çoçuğu benimki koca oğlan hala tek kişi durduramıyoruz benim oğlan Nisan Doğumlu 6 aylık olduktan sonra ayağa alıştı o kışı hiç unutmam İnan bir kış boyunca yatakda hiç uyumadım sabaha kadar ayağımda sallıyordum sırıtınca battaniye sarıp duvara dayanıp uyuyordum sabahta işe gidiyordum 48 kiloya kadar düşmüştüm çok zor yaramaz bebek çoçuk rabbim sağlıklı akıllı uslu bebekler çoçuklar nasip etsin bizlereİnşallah canım ya tedirgin oldupumdan hep diken üzerindeyim oğlumda çok zahmetliydi bebekken uyku diye ağladığımı bilirim halada arada uyanır geceleri bir değil iki bebeğim olacak yani
Adı gibi güçlü dirayetli olsun inşallah. Tarihçi olarak alparslan ve melikşah adını çok severim adıyla yaşasın canım oynadı mı peki alparslan
İnşallah canım ya birde oğlum anne sütü pek almadı mama ağırlıklı beslenmeye başlayıncada çişini yapamaz oldu biz uyarmadan poposunu açık bırakmadan yapmadı hiç öyle bişey ki 4 ay geceleri altına yaptırmaya uğraştım bezler açtım altına sürekkli ağlardı yapmayınca evi b.k götürürdü anlayacağın gece başlardım temizlemeye hatta bi kere eşim üzerine aldı bezi popo açık oğlum yapta twk üstüme yap dedi maşallah yapmadığı yer kalmadı o yüzden bu kez anne sütüne taktım kafayı halada huysuzdur yani çiş konusunda da zor yapar ama Allahtan kucak derdi vs azaldıCanım bilirim yaramaz bebeği çoçuğu benimki koca oğlan hala tek kişi durduramıyoruz benim oğlan Nisan Doğumlu 6 aylık olduktan sonra ayağa alıştı o kışı hiç unutmam İnan bir kış boyunca yatakda hiç uyumadım sabaha kadar ayağımda sallıyordum sırıtınca battaniye sarıp duvara dayanıp uyuyordum sabahta işe gidiyordum 48 kiloya kadar düşmüştüm çok zor yaramaz bebek çoçuk rabbim sağlıklı akıllı uslu bebekler çoçuklar nasip etsin bizlere
İnşallah dahada oynar stres yapma ki bebekte rahat olsunEvet biraz daha oynuyor sanirim pozisyonda değişik dune göre onunda etkisi var şuan farkettim daha göbek kismimda
Bizde bedirhan da kaldık sanırım öyle olacakBizde Talha heralde son karar ben yeni yeni alıştım ama babası çok istiyor
İnşllah sütün olur inşllah emer bebeğim canım daha tecrübeliyiz artık daha kolay geçiçekİnşallah canım ya birde oğlum anne sütü pek almadı mama ağırlıklı beslenmeye başlayıncada çişini yapamaz oldu biz uyarmadan poposunu açık bırakmadan yapmadı hiç öyle bişey ki 4 ay geceleri altına yaptırmaya uğraştım bezler açtım altına sürekkli ağlardı yapmayınca evi b.k götürürdü anlayacağın gece başlardım temizlemeye hatta bi kere eşim üzerine aldı bezi popo açık oğlum yapta twk üstüme yap dedi maşallah yapmadığı yer kalmadı o yüzden bu kez anne sütüne taktım kafayı halada huysuzdur yani çiş konusunda da zor yapar ama Allahtan kucak derdi vs azaldı
Bedirhan çok güzelmişBizde bedirhan da kaldık sanırım öyle olacak
Nedir bu halalardaki bencillik anlamadım Benimki diyo ya bana yada babasına benzesin biz bebekken çok güzelmişis sarılınmışız diyo halamız. Eee dedim büyüyünce napacaz. Eşim yakışıklı ama hala çirkin Hiç ses etmedi. Çok bozuyorum ama arsız laf almıyo üzerine yada beni gıcık etmeye çalışıyo offfffAy bende erkek kilosu şu kadar deyince halaya benzeyecek diyor, tekme atsa halaya benzeyecek, Aslan burcu olacak halaya benzeyecek, benim de ya erken ya geç doğurasım var ben çekemem halaya benzerse imkanı yok.
Valla bizim de aynen ev taşıma durumları var . Yeni bebekle taşınmaktansa hamileyken tercih ederim. Çanta taşımak da güzel fikirmiş. Yanlız benim aklıma çok acayip arabada Doğum senaryoları falan geliyorValla canim ben 34 de evi tasiycam 35 de tatile cikmis olucam 36 ya da 37 dede donmus olucam ev yerlestirmeye devam tabi hastane cantasini yanimda tasiycam nolur nolmaz diye
İnşallah öyle oluruz bu kez de kendimizi yıpratmayızİnşllah sütün olur inşllah emer bebeğim canım daha tecrübeliyiz artık daha kolay geçiçek
Ben 8 aylıkken ilk bebeğimde bi 6 saat gitmiştim şişme olmadı . İnş sende de olmaz canım. Valla bide yurt dışı sizinki baya bi zor olcak. Haberlerini alırız inşCanım bende 35 hafta falan Gürcistan’dan İstanbul’a arabayla gidicem gerçi benim oğlan 2 hafta önden gidiyor 37 miş gibi olabilir bende hastane çantamı yanımda taşıycam heran heryerden doğurabilirimDktrn bir risk görmüyorsa gidebilirsin ayaklar şişiyor ama sçyliyim ben geçen hafta 6 saatlik yol yaptım git gel bayağı şişti
Benimde içime sindi biraz dini tarafı olsun istedik en uygunuda bu isim gibi geldi koymak nasip olır inşallahBedirhan çok güzelmiş
Zaten asıl mesele akılları kıt ama kendilerine benzesin diyede dua edip duruyo benimki. İlk okulu ortayla geçmiş ilkokul mezunu en fazka okuyan lise birde çift dikiş yapmış almışlar okuldan. Zeka süper hepsinde. Allahtan çocuklar zekayı anneden alırmış diye bir araştırma okumuştum. Hem balık hem ceviz bolca yiyorum.Canım ben görümcemi aklı kıt olduğuna kanaat getirdiğimden idare ediyorum yani onu normal kabullenmek mümkün değil. Öcü böcü ne istersen var kadında. Geçen nasıl olduysa ağzımdan kaçtı gece evde ses duyduk korktum diye, diyor ki bebeğin ruhudur otövbe tövbe. Bir sustum baktım ciddimi yoksa dalgamı geçiyor baktım ciddi ciddi devam ediyor, sustum içimden deliyle tartışılmaz dedim
Evet ya onu bende okudum anne karnında büyüdükleri için anneden daha fazla alıyorlarmış benim nüyük oğlan çok akıllı maşallah anasına çekmişZaten asıl mesele akılları kıt ama kendilerine benzesin diyede dua edip duruyo benimki. İlk okulu ortayla geçmiş ilkokul mezunu en fazka okuyan lise birde çift dikiş yapmış almışlar okuldan. Zeka süper hepsinde. Allahtan çocuklar zekayı anneden alırmış diye bir araştırma okumuştum. Hem balık hem ceviz bolca yiyorum.
İnşllaj canım sağol bende kesin atraksiyonlu bir Doğum hikayesi çıkacak öyle hissediyorum:)Ben 8 aylıkken ilk bebeğimde bi 6 saat gitmiştim şişme olmadı . İnş sende de olmaz canım. Valla bide yurt dışı sizinki baya bi zor olcak. Haberlerini alırız inş
Ben deniz Kum güneş yapmadım ama 30. Haftada gözümü karartıp Roma'ya gittim. 4 gün deli danalar gibi gezdim. Çok şükür bir şey olmadı. Şimdi iyi ki gitmisim diyorum. Gittiğim için ben çok mutluydum beboş da çok şükür hiçbir sıkıntı çıkarmadı
Valla benim ilk kuzuş çok sakindi 41. Haftada geldi yanlız bu öyle bir tepiyor ki geliyor zannediyorum her an. Valla özgür anne olmak lazım amann ne zaman doğarsa ozaman doğar diyip gemileri yakıp gezmeli sanırımProblemli bur gebelik olmadiktan sonra sikinti yok. Yoruldukca da durup dinlenirsin gerekirae. Ben de istanbul antalya yaptim, havuza da denize de girdim... simdi de bayramda gidicez yine tatile. Esim donecek ama ben temmuz basina kadar kalacagim kizimla. 31-33 haftalar olacak sanirim. Daha geçe de kalsak yine giderdim sikinti olmadoktan sonra ama dugunumuz olacagindan donecegim mecbur.
Ilk hamileligimde de doktordan yazi alip yurtdisina gitmistim. Sabahtan aksamlara kdr sokaklarda dolanmıştık. Sukur sikinti olmadi yine.
Doktoruna bir danis. Neden olmasin sikintin yoksa
Erkek çoçukları %80 anneden alıyormuş kız çoçukları babadanda alıyormuşEvet ya onu bende okudum anne karnında büyüdükleri için anneden daha fazla alıyorlarmış benim nüyük oğlan çok akıllı maşallah anasına çekmiş
Aynen öyle yap canım eğer ki dr izin verirde sağlık sorunun olmazsa ama çanta mutlaka seninle olsun. Benim risk ortaya çıkana kadar bizim planda öyleydi şurdan çıkıp 7 saat antalyanın yolunu tutacaktım bebekte doğarsa adını YOLDA DURAN koyacaktıkValla benim ilk kuzuş çok sakindi 41. Haftada geldi yanlız bu öyle bir tepiyor ki geliyor zannediyorum her an. Valla özgür anne olmak lazım amann ne zaman doğarsa ozaman doğar diyip gemileri yakıp gezmeli sanırım
Hahaha isme bayıldım ya çok matrakmış . Allah iyiliğinizi versinAynen öyle yap canım eğer ki dr izin verirde sağlık sorunun olmazsa ama çanta mutlaka seninle olsun. Benim risk ortaya çıkana kadar bizim planda öyleydi şurdan çıkıp 7 saat antalyanın yolunu tutacaktım bebekte doğarsa adını YOLDA DURAN koyacaktıkmaalesef sağlık sorunları oldu ama olsun inadım inat bebekle eylülde gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?