2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım oynuyorsa dert etme ama hiç oynamıyorsa git derim
Benimkide üç gündür çok fazla hareketliydi bugün özellikle delirmiş gibi acıtıyor karnımı nefesim kesildi akşam yemekten sonra kalbim sıkıştı çok korktum şimdi yattım yine çok acıtıyor çok aşagı vurmuyor ama karnımı sertleştiriyor napsam bilemedim

Oyle deme canim vaktinde gelsin büyüsün bebeciginin biraz daha

Çok rahatsız ederse bi dra görün canım ama bazen benim alta alta vuruyor felaket acıtıyor bi süre takipmet devam ederse yarında falan bi baktır keyfi yerinde mi

Çok rahatsız ederse bi dra görün canım ama bazen benim alta alta vuruyor felaket acıtıyor bi süre takipmet devam ederse yarında falan bi baktır keyfi yerinde mi
Senin bebis le benim bebisin tum derdi asagida.orada ne yapıyorlar anlamiyorum..iceride kipirdadikca aşağıya biseyler oluyor benim batiyor aciyor..senin de mi bu his oluyor canım.bu arada dönmüş mu bebisin

Bayramdan sonraya kadar gitmek istemiyordum artık çok sıkılıyorum doktora gitmekten sürekli iki haftaya bi gidince sıkıntılardan dolayı alta vurması az daha aZaldı ama arada alttan batan şekilde sancım oluyor ve hareketleri çok değişti bugün karnımı tuttum kıvrandım bi anda o tekme atarken

Ben daha klasik isimleri seviyorum Ali Hüseyin Aliyar isimini çok istedim ama eşim istemiyorum
Benim bastan beri istegim Alican'di.ilkimi ruyamda Ishak gordugum icin koydum.babamda Ali diye tutturunca kiramadik.oldu sana Ali Ishak.bunu Alican koysam ulkeden dolayi Alikan gibi birsey okuycaklar.kanli isimleri sevmedigimden sildim onu da.hicbir ismi yakistiramiyorum.yani isimiz zor yurtdisinda yasayanlar olarak.

Canim ben altta aynen oyle.resmen altımı tutma hissi geliyor direkt cok korkuyorum birsey olacak diye

A
Ali ismine hersey yakışıyor bence

Senin bebis le benim bebisin tum derdi asagida.orada ne yapıyorlar anlamiyorum..iceride kipirdadikca aşağıya biseyler oluyor benim batiyor aciyor..senin de mi bu his oluyor canım.bu arada dönmüş mu bebisin
2 aydır dönmüş zaten canım birde aşağıda kafa normalden vajina ağrısı yapıyor ve erken doğum riski var bu yüzden ben anlmadım bu aşağıya kastı var zaten ama her zaman değil olsa dayanamazdım ki

Oooov güçlü bi bebiş desene ama bak çoğu uerde okudum hareketler can acıtabilir diyor canım bi araştır istersen

Erkek annisleri hala isim e karar veremeyenler size bir onerim var Asil ismi cok hoşuma gidiyor benim kızım olacak zor da olsa karae verdik bizde isme

Aynen oyle herzmn olsa dayanilmaz aklini aliyor insanın..bnm bebişin de bas asagida ama hala n3 yapiyor anlamiyrm..onceden ayaklarini geriyordu alta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…