2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen isim işi sıkıntılı biraz. Zeynep Duru istiyordum ama adamlar r harfine dokunmuyorki. Şimdilik Zeynep Kumsal ama kumsal ismini pek benimsetemiyorum. Kainat dedim babası zor nasıl söylerim ben diyo. Şimdilik Zeynep kesin ama iki isim istiyorum o da kesin

Aynen oyle herzmn olsa dayanilmaz aklini aliyor insanın..bnm bebişin de bas asagida ama hala n3 yapiyor anlamiyrm..onceden ayaklarini geriyordu alta
Benim eşimin yeğenleri 6-7 aylıkken otururken kafayı hep yere vururmuş bebekler diyorum önce ayakla vırıyordu ona tamam şimdi ne yapıyor diyor ki bizde genetik kafaya pat küt ya yere yada dıvara vururlar seninkine ne oluyor acaba bebeğim

Ne güzel. İçime su serptin vallahi.

İlk hamileliğim olunca hep diken üstündeyim sagol canım biraz rahatladım ama yinede
Bişey olmaz inşallah tatlım hareket etmemesindense kudurması daha iyi düşünürsen ama cidden hangi uygulamalarda okudım unuttum ama google amcaya sor sen o söyler rahat ol yeri bol daha oynar biraz zaman sonrada azaldı der sorun edersin ki yeri daralacak

Kız bibiye er dayıya derler canım benim seninki dayıya çeker eğer varsa boşver halaları
Aman aman
Kardeşime çekse karısı yaşadı ama ben yandım
Süslü püslü yakışıklı bizim oğlan. Başında dünya kadar kız, gelmiş 30 yaşına şimdi de evlendiremiyoruz )))) güveni kalmamış artık işi gereği o kadar kadın kız görüyor ki, artık selam verene sicil çıkarıyor babaya benzesin nolur

ne bileyim canim bizde oyle birsey de yok ama..cok seviyor alttan can acitmayi demek ki yaramaz kızım

Hahaha hayirlisi olsun kuzum insallah

Bu benim takvim niye 69 gúne dúsmesi simdi ona takildim 31 haftaya girdim ama yazmiyo simdi ben 8 ayami girmis oluyorum canlar
Canım çok yazılmış göremedim cevap verildi mi ama 30. Haftaya girince 8. Aya girmiş oluyosun, nette hangi haftadan sonra kaç aylık oluyo diye bakıyorum bende sürekli öyle yazıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…