2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de uc gundur costu. Hic uyudugu zaman yok sanirim. Kuvvetlendi de mi biyle oluyor yoksa pozisyon degistirdigi icin mi boyle oluyor bilmiyorum. Onceden cunku hareketler ttekmeler hep asagidaydi, goremiyordum bile gozumle, gobegim yuzunden ama simdi hepsi tepede. Pozisyonunu aldi mi nedir artik. Asagidaki hareketler dhaa sanki derinden derinden dalgalar gibiydi. Simdi bildigin oynuyor oradan oraya. Hem de kuvvetli. Buyuyor mu bidigim acaba

Canım çok yazılmış göremedim cevap verildi mi ama 30. Haftaya girince 8. Aya girmiş oluyosun, nette hangi haftadan sonra kaç aylık oluyo diye bakıyorum bende sürekli öyle yazıyodu
Canim 30. Haftaya girince degil de 30. Haftayı bitirdifinde 7 ay bitmis oluyor tam. 8. Aya giriyor artik. Sonrasinda ise 34+2 de 8 ay bitiyor. 38+4 te 9 ay bitiyor.

Ay bende babasina benzesin istiyorum çünkü esim çok uyanık akıllı ve zekidir ayrica çok caliskan. Ama merhameti bana benzesin benim gibi kin tutmayan yapılan kötülüğü hemen unutan biri olsun. Sürekli düşünmek insanı yıpratıyor kalbini yoruyor diye düşünüyorum o yüzden babası gibi herşeyi kafaya takıp saçları dökülmesin

Canim sen cerkez gelini misin yoksa

Amin inşallah. Allah gönlüne göre versin canım.

Aslinda erken degilmis, yanlis anlamadiysam normal olacakti sezeryane alinmissiniz, neden acaba?
yoo evet erken değildi cnm sezeyana alınma sebebım suyum gelmıs ben onun suyu olduğunu fark etmedım suyu kalmamıs tı zaten öncesindede hep sınırda denmıstı dıkkat et bol sıvı tüket diye uyarılmıstım ben su da geliyor ben onun su olduğunu bılmemıstım ondan sezeryan olduk

Bızde dun gıdınce sordum benım gıttıgım hastanenın fıyatıda aynı sezeryan normal fark etmıyor nırmalde 6500 tl ama takıplı hastalarımıza 5500 tl dedıler. Bencede cok
bu rakamlar cidden cokkkk ben gaziantepde oğlumu 2015 yaptım özelde650 simdi yıne sordum 650 dendı

Canım biraz açıklarmısın bu su gelme olayını? Kızların anlattığına göre 2 lt yakın su var içimizde, o kadar suyun boşalmasını idrarla karıştırmak imkânsız. Sadece wc ye giderkenmi gelmiş yoksa?

canım ben ne zaman lavaboya gitsem iç çamasırım çis yapmıs gibi ıslak ama az değil üç gün böyle devam ettı anneme anlattım su öyle olmaz bırden gelır kızım dedı kaynanada öyle dedı ılk bebek tabı sonra benım kontrolüm vardı doktora gittim doktor muayen öncesi 10 güne kalmaz doğurursun dedı güldü ultrasyona verdı kız senın hiç suyun kalmamıs acıl sezeryana almam gerek dedı ben bırden heyecanlandım tekde gitmiştim .inanmazsanda istediğin doktora git dedı imza at bende mecburen sezeryan oldum bunda eczaneden pet alıcam çünkü anlamadım ılkde tabı benımkı 38 haftalıkdı zamanında geldi yanı

Anladım canım teşekkür ederim. Wintersun da suyu boşalmadan bir gün önce yoğun akıntım var diyordu hatta doktora bile söyledi, gitti, dr normal gelen akıntı bu dedi. Sonuç o gün öğleden sonra patlak verdi. Demek ki kesenin üstünde bir yerlerden yırtılma olduğunda sızıntı başlıyormuş.

çok büyük bir hastanede degil acıkcası ama ilgisi alakası iyiydi devlet hastanelerıne oranla daha da iyi uygun sahsen cocuk ağladında bile gelip bakıyorlardı
Büyüklüğünü napcaz sanki o halinle olduğun oda da büyük zaten. Yenidoğan ve büyük yoğun bakımları küvözleri olması vs. esas olan bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…