2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın. üç gündür çok mutsuzum çünkü korkunç ağrılar çekiyorum bacak aram korkunç derecede ağrıyor. yürüyemiyorum, oturamıyorum, oturunca kalkamıyorum otobüsten indim 10 dk lık yolu 25 dk da yürüdüm. daha 31. haftada böylesi ağrılar olursa ilerleyen zaman için çok korkuyorum. ve cuma günü rapor almak için gitcem. doktor çalışamazsın diyecek diye de çok korkuyorum

hemen hemen aynı durumdayız bacak arası çok ağrıyor benimde doktor bebek doğum pozisyonuna gelmiş başı aşağıda olduğu için baskı yapıyor ama açılma vs yok dedi..dinlenmek çok iyi geliyor..izin alsan güzel olur sankı :)

Herkese gunaydin, agrisiz sizisiz, dertsiz bir hafta diliyorum.
Grubun ilk annesini
wintersun
de tebrik ediyorum, umarim en kisa zamanda bebeklerini kucagina alip evine doner.

Benim de 7. ayin bitmesine 4 gun kaldi, zaman hizla geciyor, karnimiz ve bebekler buyuyor. Insan ister istemez merak ediyor, dogum nasil olacak, bebek kime benzeyecek vb. En onemlisi biz isim konusunda sifir noktasindayiz, artik dogsun da bir gorelim oyle seceriz demeye basladik.

Canım kasılma nasıl bişey öğretirmisin bana ve bilmeyenlere? Mesela kasılma olsa anlaşılıyormu yoksa anlaşılması zormu?

Benim yaşadığım doğum anında yada doğumu başlatabilicek seviye bir kasılma değildi göbek deliğinin biraz üst kısmında süre tuttum genelde düzenli 15 sn süren poşeti elinle buzusturup sanki geri açıyor musun gibi acı yada ağrı vermeyen bir rahatsızlık hissiydi bende ilk defa yaşadım ama anladım daha önce yaşamadığım bisi olduğu için hemen doktorumu aradım dogum sancisida bu yasadigimin bel karin kasik hepsibden hissedilip daha sık ve agrili olanidir diye dusunuyorum bir fikrim yok. çocuğun biryere toplanma hissi olan kasılmalar bence 8 9 kez günde normal artık bu haftalar icin doğuma hazırlık ayrıca arkadaşlar yazıyolar ayakta var oturumca yok diye gerçek kasılma ayakta sağda solda yatınca geçmeyen tarzda bir durum endişe etmeyin. karninizin tamamen sert olmasida kasılma değil sadece bebek pozisyonundan yada gazdan dolayı imiş doktorumdan öğrendiğim bunlar benim suanlik

Gecmis olsun, agrilar icin en iyisini doktorunuz bilir, dinlenmek gerek. Isterseniz bir de hamile yogasina bakin. Hamile yogasinda bazi hareketler dogrudan hamileligin getirdigi bu bolgedeki agrilari hafifletmek uzerine.

evde de çok hareketsiz kalırım diye korkuyorum. bide çalışmak istiyodum en azından 36. haftaya kadar valla doğum pozisyonuna geldiyse iyi pıtırcığımız ama bu ağrı da ne olur bilemiyorum. iş yerinde yüzümü gören iyi misin diye soruyor.

Nesrinay86 bu su gelme olayı benimde kafamı çok karıştırıyor wintersun doktorunun akıntı dediği şey seffaf bir islaklikmiydi yoksa sarımsı beyaz tarzda gelen bir tarzda mi çünkü benimde akintim arttı son gunlerde

özellikle oturduğum yerden kalkmak işkence ellerim direk refleksle bacak arama gidiyor sanki kendimi kasıp bırakmışım gibi sızlıyor

özellikle oturduğum yerden kalkmak işkence ellerim direk refleksle bacak arama gidiyor sanki kendimi kasıp bırakmışım gibi sızlıyor
canım şimdi şirket doktorumuza sordum. kasılma ağrısı bu aylarda normaldir dedi ama bu kadar uzun kasılma ağrısı doğurtur adamı geçmiyor ki sıcak havlu koy kasık bölgene dedi. hiç güvenemiyorum şu an ama

aynı durumdayız akntım son bir haftadır oldukça arttı..yoğun kıvamda bazen bayaz şeffaf karışık oluyor

Selam can arkadaşlr
Geçmiş yaptım biraz baya uğraştırmışım meraklandırmışım sizi
Dualarınızı ve desteklerinizi öyle çok hissettim ki hepinizin gün geldiğinde en büyük duacınız olacağım
Şimdiden en büyük dileğim en az acıyla sağ salim kurtulmanız bebişinizle birlikte
Çok sancı çektim 5 saat boyunca 5 dk aralıkla gelen ve 1 dk süren çok uğraştı dr lar durdurabilmek için ama olmadı maalesef zaten o acılardan sonra nolur alın diye yalvardım resmen
Çok şükür ki hem hemşirelerin hem drların söyledikleri haftalarına göre gayet iyi durumda oldukları
İnşallah en kısa sürede sağlıkla çıkar bebişlerimiz
Sizi takibim zorlaşacaktır nolur kızmayın
İyiki ağustos annelerine denk geldimmm yaaa çok şanslıyım öpüyorum görüşürüzzz

Azar azar geldi benim de hatta son donem akintim artti ve cati muayenesinden dolayi kanamam oldu diye ped takiyordum onu bile cikarmistim, ped bebegin sivisi gelir de emer diye, sonra gun boyu azar azar gelince doktoru aradim, arkadaslar gerek bebegin hareketinu gerek su olayi son donemlerde vucudumuzu dinlemek cok onemli

en kısa sürede yavrularına kavuş inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…