2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah masallah tam 30.haftada mi dogdular, sen yine kafana takilanlar icin gel buraya tecrubeli anneler yardimci olmsya calisiriz, Allah sizlere bagislasin kuzucuklari

şu turnusolu bana anlatır mısın güzel yöntem sanki

Turnusol kağıdını pamukla gazlı bezi ped yapıyolar ya hastanede onun içine koyup öyle geziyorum kırmızı olandan bendeki mor olursa amniyon sıvısı mavi olunca bazı akıntı ve mantarlar oluyor geri kalan renk değiştirmiyor idrar vs.
mantar olmuştum mavi oldu aklım çıkmıştı ordan öğrendim bende doktora gittim

nerden bulurum peki ben :)

Sen çok ama çook güçlü bir annesin, bundan sonra herşey daha da güzel olacak. Gözün aydın canım benim, hep duamızdaydın, duamızdasınız

Canım çok geçmiş olsun :) sağlıkla hepinizin mutlu huzurlu evinizde olduğunuz zamanların haberini de alalım inşallah :) allah size bağışlasın sabırsız minnoşları :) onlar bizim ilk bebişlerimiz

Tekrar tekrar gozunaydin canim benim. Bizde sansliyiz ki 11 yil sonra gelen mucizelere tanik olduk. insallah evinizede sagsalim ciktiginizi duyariz Allah sanada bebislerine de saglik versin

Ohh artik gozunun onunde evlatlarin saglicakla buyusunler evlatlarin cok sevindim senin adina

hayirli olsun canim rabbim pasalarinla birlikte saglikli sihatli en kisa zamanda evinize dònmeyi nasip etsin iyi olmaniza cok ama cok sevindim

Ali isimine herşey yakışıyor çok asil güzel geliyor bana seviyorum ben böyle şade isimleri

Kızlar, sızce "Hesna" ismi nasıl güzelmi? Kızıma bu ismi vermek isdiyorum, ama cok kafam karışık, milanayı ben koymadım, ama duyduğumda biraz araşdırdım beğendim ve koymak kararı verdim, en cok beğendiğim yanı, anlamı sadıce "zarıf" olmasıydı. bundada hesna isminin anlamı güzel kadın demek, isim bulmak gercekden cok zormuş her isimde bir kusur cıkıyor sankı, bazılarnın anlamını beğenmiyorum bazıları basıt oluyor, bazıları kulağa hoş gelmiyor vs....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…