2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen oyle canim.bizim sulale Ali kaynadigi icin sana 2. Isimleri yaziyim da fikir olsun.
Aslan, Riza, Medyan, Askin, Can, Cem, Zeynel, Haydar, Cemali,...
Medyan da çok güzelmiş çok beğendim diğer hepsi bizdede var erkek isimleri bizim ailede Ali Eren Ulaş Enbiya Çınar Barış Cem Can Baran var kızlar da Kinem Dilan Derin var sevdiğim Ama eşim ısrarla Talha istiyor güzel bir isim ama ben tam anlamıyla alışamadım

Hyrli sabahlar kizlar gerxi öğln oldu ta :). Mesajları okuyordum dedm aa wintersun mesah yazms coksm sevindim gorunce. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi evlerine dönmeyi nasip etsn ins. Bugun çok mutsuz keyifisizm. İcim daraliyor patlicam nerdeyse bizim isim hala belli değil hicbirs ismi bocugume yakistirmiyorum niyeyse

akıntılarınız ne alemde arkadaşlar az mı çok mu var mı yok mu ...
Ben hala Progestan kullanıyorum o yüzden sabahları çok oluyor nedense ve acayip kokulu oluyor gün aşırı duşa giriyorum her gün iki çamaşır değiştiriyorum olmadı bide girip duşa belimden aşagısını yıkıyorum yinede koku oluyor çok rahatsızım şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…