2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım hemfe nasıl güzel kokuyorlar
Sütüm gelsin diye bu akşam bebişimin altından battaniyesini verdiler kokusunu sinmiş kokla koklamdoyamıyor insan
Ahh o koku... Tutuyorum kendimi ağlamayım diye ama boğazımda... İnşallah bir an önce doya doya koklar kucaklarsın canım benim. Yattığın zamanların hakkınu verdirecekler sana Şimdiden uyu-kalk-uyu modundasın

Günaydın kızlar. Mutlu gün diliyorum hepinize
Balkonda güzelce uyudum, akşama sancı çekerim artık Bizim de bugün diş perisi durumumuz var, saati bekliyorum hediye alıp kızımın yastığının altına koymak için. Bir de karne alıyoruz bugün umarım ona da ayrı hediye istemek aklına gelmez

Bizim disler dokulurken bozuk para koyardi babam yastigin altina simdi hediyemi bekliyorlar

Bizim disler dokulurken bozuk para koyardi babam yastigin altina simdi hediyemi bekliyorlar
Ne güzelmiş ama. Kızımın canı çok tatlı. Korkusunu yenelim derken güzel hediyeler koydum. Şimdi sallanmaya başladımı peşini bırakmıyor bir an önce çıkarayım diye. Kandan korkan çocuk hiç umursamıyor. Çocukluk işte :)
Bundan iki hafta önce okul çıkışı kızı almaya gitmişim, herkes çıktı bakıyorum benimki gelmedi. Korktum tabi, koşa koşa sınıfa gittim. Ne göreyim, hüngür hüngür ağlıyor, ter içinde emekleyerek ellerini yere sürte sürte arıyor dişim kayboldu diye. Meğerse dişini çıkarmış sonra nasıl olmışsa yere düşürmüş kaybolmuş. Dizler, eller kapkara. Sınıftan çıkmıyor götüremiyorum. Zorla ikna ettim mektup yazarak durumu açıklamaya ama hatırlayınca şimdi çok komik geliyor )))

Allah iyiligini versin sabah sabah iyi guldum hicte pislencem diye dusunmemis

Allah iyiligini versin sabah sabah iyi guldum hicte pislencem diye dusunmemis
O pantolonu temizlerken ben neler çektim ben bilirim Ama gerçekten çok komik durumdu, çocuğun gelmemesi telaşıyla sınıfa giren ben, başında duran öğretmen, temizlik görevlisini, gözyaşından, terden sırılsıklam halini görünce şok geçirmiştim

En guzel zamanlar kucuk seyler onlar icin cok buyuk sorun yavrum buyuyunce ne kayiplar yasiyacak allah guzel hayirli omur versin:)) insanin cocuk olasi geliyor bazen

Kabak cekirdeginde cok var diye biliyorum muzdada var her gun 1 avuc cekirdek yemeyi dene bakalim canim belki faydasi olur muzda seker yuksek oglen normal boy 1 tane yiyebilirsin seker sorunun yoksa
Sagol canım şeker sorunum yok bebeğe kilo aldırmak için günde 1 tane yıyorum ama kabak cekirdeği bulamam muhtemel. Bütün gece bacağmın ağrısından uyuyamadım sürekli ağladım sabah kalkdığımda gecmişdi ama bidaha olmasın diye elimden geleni yapıcam bidaha yuruyemiycem sandim resmen.

Borjomi iç, çok iyi gelir.

Amanin ben 56 gune dusmusum gorunce sok oldum ne kadar hizli ilerliyor zaman ben daha hazir bile degilim

ne güzel işte azıcık kalmış :) ben de bir an önce geçsin istiyorum hiç bir hazırlığım olmamasına rağmen çünkü delilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…