2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben magzrzyuma basladim once kesti sonra yeteeli gelmeyince kalsiyuma basladim ki gun isinde sut peynir yogurr fazlasiyla tuletiyorum simdi kramp girmiyor agri yok ama.duzenli icersem

Yok canım sezaryen benimde normali gözüm kesmedi kısa yoldan gittim
Benim sezaryen sıkıntılı olunca bi de zaten istememistim simdi sezaryen fikri korkku filmi gibi geliyor :) kontrole gittigimde doktorum karistirdi. Sezaryendi senin dimi dedi yoooooooooooo hayiiiir lutfen deyisim olaydi :) :) tabi yine bebegim icin bizim icin hayirlisi neyse o olsun ama sezaryen fikri korkutuyor

deterjan almadik kiyafetler yikanmadi ortada valiz yok evi soyle bir temizlesem iyi olcak ama canim hic bir sey yapmak istemiyor

Ben de doğum iznine ayrılmayı bekliyorum durumum seninle birebir aynı :) hayırlısı bebişler sürpriz yapmazsa halledilir.

sende mı sezeryan oldun cnm bende cok cabuk toparlandım ama panık biriyim bundan dolayı korkuyorum yoksa ben cok zor sürec geçirmedim

Oh oh çok şükür canım annelerinin kucağında olduğu günleride duyarız inşallah nasıl seviniyorum adına bi bilsen

Canım ben ilk gebeliğimde de çok şiştim bişdiğin gibi değil şuan bunda fazla bişey yok ama ben zaten koca ayaklıyım hafif bi şişmeyle bile olmuyır ayakkabılar

Hayırlısı olsun senin ve bebeğin hakkında canım kendinide çok strese sokma illa ki normal olacak diye vakti zamanında beboş nasıl isterse öyle gelecek. Kardeşim normal diye tutturdu hem açılması doğum olacak kadar olmadı hemde bebk aşağı inmedi yine oldu sezaryen sanırım yeni nesilin artık vücudu el vermiyor normal doğuma çok şülür ki sezaryen şartlarıda artık eskisi gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…