2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dún muayenede sordum doktora sezeryanda kac gún ònceden aliyorsunuz diye 8 ila 10 gún ònce dedi 11 agustos normal tarih 1 aguetostan sonra herhan alabiliriz dedi
Değilmi :) az önce ben de 62 ye bakarak 2 gün sonra 5li rakamları göreceğimi düşünüyordum ki bunun 20sini saymıyorum, sezeryan olacağım için. Kaldı 1 ay

cnm sen neden epidural istemiyorsun bende epitural oldum ama amelıyatta on dk uyuttular benı
Canim epiduralden sonra belden boynuma kadar çok agrim oldu 20 gün çektim ağrıyı acillik oldum o yüzden tekrar o sitrese girmek istemiorum. Birde ilk iğnede uyusmadim diye 2. Kez belimden iğne vurdular.

:)) neyseki kayinvaldene laf sokmamissin. Benim epidural den sonra dikiş agrim aşırı olmadı farklı agrilarim oldu Genel anesteziden uyanırken senin çok agrin oldumu? Gerçi artık sezeryanlar eskisi gibi değil uyanma sonrası ağrıyı minumuma indirmeye calisiolar

Öyleler valla ben bazen ilk kontroldeki resmini şimdikiyle yan yana koyuyorum içimizde nasıl bir muzice büyütüyoruz nerden nereyeee çok şükür diyorum

gerçekten bir mucize, ilk ultrasonumda kese 4 cm'di, şimdi kendisi 40 cm

deterjan almadik kiyafetler yikanmadi ortada valiz yok evi soyle bir temizlesem iyi olcak ama canim hic bir sey yapmak istemiyor
Bende dün bebeğin aldigim kiyafetleri yikadim utuledim kücücukler ama uzun sürdü biraz rahatladım üstümde yük gibiydi . Deterjan da unibaby aldım inş alerji falan yapmaz

ay çok güldüm Allah iyiliğini versin ben de detaylı ultrasonda "tüh burnu babasına benziyor" demiştim. Allah'tan eşim alınmadı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…