2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, inşirah suresi, ihlas suresi, nas suresi, Felak suresi, fatiha suresi, bakara suresi, her ne dileğiniz varsa kabul olunması niyetiyle fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Hayirli cumalar ❤

Allah kabul etsin canım, hayırlı cumalar.

Benimde sezaryen olurda 7 8 temmuz gibi olur heralde diymi kızlar önde diye etkilermi ikinci Doğum bide
Canım bende 37 hafta dolduğunda almıştı dr. Ama zaten kanamalıydım riskli grubundaydım , bebeğin kilosu da önde olunca aldı. Yine de dr.a göre bence bu sefer sen riskli değilsin. Temmuzun 15den sonra ancak doğurursun gibime geliyor

Kızlar 4 yas dis apsesine ne iyi gelir bilen varmı kizimin dış eti aciyo 2 gündür falan?
Doktora gotur muhakkak ama rahatlamasi icin agzina karanfil ver yutmadan cigneyebilir mi bilmiyorum. Bir de kekik suyuyla gargara iyi gelir. Eger bunlari yapamazsa cok agrisi varsa surup seklinde agri kesici verip doktora gotur canim. Insallah cabuk gecer.

Günaydınn HAyırlı cumalar

Onur_hira_ela aminnn

wintersun oyy battaniye verdiler dedin beni benden aldın
ama maşallah paşalara bombaa gibi gelecekler aramıza
hazırlıkların ne durumda kaldı mı çok eksiğin falan

Kızlar 4 yas dis apsesine ne iyi gelir bilen varmı kizimin dış eti aciyo 2 gündür falan?

apse için sarımsak iyi geliyor ama
4 yaş olunca sorun olur mu emin olamadım

Bende okudum cnm onu biraz suyunu sürmenin zararı olmaz diye dusunuorum

Çok agrisi yok cnm sadece bisi yerken aciyo dedi sonra sesi kesildi basit bi tahriş gibi bişeymi anlayamadım artarsa goturucem doktora

Amin Allah razı olsun hayırlı cumalar

gazelim_24 bebeğin usgde ki gelişimiyle sat ı baz alıp tarih veriyorlar canom sezaryen için sen iyice niyeti arıttın galiba kız sezaryen mi olucan
Ya ben çok karışığım ne yapayım bilmiyorum inanaki şimdi çok heves ediyorum eşim yanımda olsun doğumda diye e ben İstanbul’da olucam adamında bir sürü işi gücü var sancımı nasıl bekliycem belki geç gelicek belki gidicek ertesi gün gelicek oyuzden bu kadar suçla bakıyorum yoksa genel anesteziden korkuyorum hiç narkoz almadım spinalda benim omurgam da eğilme var bel fıtığım var dizimde çapraz bağlar yırtık ondan dolayı ayrı endişe ediyorum kafam çok karışım oyuzden

Anladim cnm, diş etinde minik bi beyazlık oluşmuş orası aciyo gecmesse doktora götürüp bktiricam artık
Götür canım ihmal etme ben uzun süre diş hastanesinde çalıştım sonrasında dişe zarar verir dişiyle ilgili problem olursa son zahmetli uğraştırıcı oluyor küçük olduğu anestezi veriyor mecbur müdahale etmek için

Benim ilk bebeğim olduğu içinmi bilmiyorum ama acayipp heycanlıyım kucağıma bi alsam galiba kimseye sevdirmem ilk günler :)

bana da öyle geliyor yeni doğum yapmış kediler gibi olabilirim yaklaşanı tırmalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…