2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eczaneden alabilirsin baska yerde varmidir bilmiyorum canim
Canim merhaba tekrar.tavsiyen uzerine kan sekeri ölçüm cihazı almaya karar verdim bugun alicam.eczanede varmis.suan hastanedeyim.cikista alicam.eczaci bana nasil kullanmam gerektigini anlatacak.senden de yardim isteyebilir miyim?mesela aclik kan sekeri en fazla ne kadar cikmali?tokluk kan sekeri en fazla ne kadar olmali?kac olursa endiselenmem gerek bunlarin bilgisini versbilirsen cok sevinirim

Merhaba
aramıza hoşgeldin :)

ben hafta içi tahlil verdim kan tahlili orada yazan referans değerler

açlık :
70 - 110

tokluk :
70 - 140

tokluk değeri ilk lokmayı ağzına attıktan 1 saat sonrası oluyor
açlık ta normal şartlarda 12 saatlik açlık
tatlı dondurma şekerli meyveler bulgur pirinç vs şekerini uzun süre yüksek tutabilir
ölçmeye başladıkça zaten dengeyi göreceksin
genel ölçümlerin 140 ın üzerinde seyrederse doktoruna danışırsın

Benim kv dışarda bekliyo olacak onu tırmalasam bi güzel içimin buzları erir. Doğumamı alsam acaba

ay kv demee
saçlarım diken diken oluyor
dün sırf onlara uyuz olduğum için eşimle tartıştık yok yere
allahtan çabuk toparladık ama

şunu bi daha anladım bir erkek ne kadar annemin huyunu biliyorum
ona gıcık oluyorum vs vs derse desin
benim söylediğim ufacık laf bile çok fena dokunuyor

sende mı sezeryan oldun cnm bende cok cabuk toparlandım ama panık biriyim bundan dolayı korkuyorum yoksa ben cok zor sürec geçirmedim
Evet canim bende sezaryen oldum ama iste cok cabuk toparlayamadim sıkıntılar oldu epey ameliyatimla alakali simdi normal yapcam Allahtan bir aksilik cikmazsa

Aynen canim bende oyle diyorum yani benim icin bebek icin hayirlisiysa normal olsun ilk dogumumda acikligim ve sancim vardi kafasi buyuk diye alindim sezaryene denemeden normali ve oglumun kafa olcusu normaldi bi de sonrasi cok sikintiliydi o yuzden korkuyorum sezaryenden ama nssip yine de her bebek kendi belirliyor gelme seklini saglikla gelsinlerde insallah

Sonra da kör ölüp badem gözlü olacak canım benim

Benim hayatımda bi dikişim bile yoktu anesteziyide ilk kez doğumda aldım öyle yada böyle doğacak canım korkunun faydası yok. Kız seninde her yerinde bi sorun varmış bunlar zaten normal doğuma engel değil mi sen iyi bi drla görüştün mü

Ayyyy drlar bi değişik usg ile yok iri bebek diyorlar normal çıkıyor bak seninkine başı büyük demişler normalmiş ölçüsü stres yapma sen yine sezaryen olucam diye vallahi ben hiç bilmedim sezaryeni inşallah kimse bilmez

Aynen öyle bizim oğullarımız bize öyle olacaklarmı acaba 1 deil 2 deil hepsi aynı arkadas haksızlık kime yapılırsa yapılsın karsısında durmaları gerekirken annecilik yapıyorsa evlenmeyecek anasıyla yasayacak.

Oooo aynen öyle tabi benimki de aynı bir söyletir iki söyletir kendi de annem kötü der 3. Ye aslan kesilir ana kuzusu benim koca gibi oğlum olsa sırtım yere gelmez

Omurga eğriliği ve fıtık durumunda epidural yapılmayacak bildiğim kadarıyla canım. Arkadaşıma doktor omurga eğriliği olduğu için hayır dedi. Kendi doğurdu narkoz istemediği için. Ama 6.5 sene öncesini anlatıyorum tıp nasıl ilerledi bilmiyorum canım.

yok Canın engel değil bunlar

Bende oyuzden korkuyorum epidural yapmazlar diye bakalım nediycek dktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…