2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı cumalar arkadaşlar ben pijama ve lohusa takımı alacağım ancak bedenini neye göre alcam kestiremiyorum

Sonra da kör ölüp badem gözlü olacak canım benim

doğru valla

aaa sorsan anasıyla işi yok
hep benden taraf ama iştee
o her lafı söyleyecek biz cızzz

Oooo aynen öyle tabi benimki de aynı bir söyletir iki söyletir kendi de annem kötü der 3. Ye aslan kesilir ana kuzusu benim koca gibi oğlum olsa sırtım yere gelmez

doğru diyorsun kocaların anneye düşkünlüğü olsa yeter de
bizimkiler öyle olmaz hanımcı olur
ezilen yine biz oluruz

Aft ise karbonatli suya bez batirip aft ustunu sil karadut yedir hafifler insallah. Doktorluk durum yok gibi 2 gun acir ama sonra gecer..
Ayh iyiki söyledin bunu çünkü daha once cikmadigi için apse diye dusunup yine doktora gidicektim, internetdende bakınca aft resmlerine aynı olduğunu gördüm karadut şurubu da iyi geliomus tekrardan çok saol canim

hayırlı cumalar arkadaşlar ben pijama ve lohusa takımı alacağım ancak bedenini neye göre alcam kestiremiyorum
Kilona gore canim. Hamilelik bedenini dikkate alabilirsin. 70-80 arasi kiloya L beden guzel oluyor. Ust beden ve kollarin genişliğine gore bi ihtimal XL alabilirsin. Ben L aldim gayet iyi duruyor

Hosbuldum canim cok tesekkur ederim.doktorun yanindan geliyorum.illa seker yuklemesi yapmalisin diyo.75 mg yukleyelim tek seferde bitsin diyo.kafam allak bullak.seker yuklemesi yaptirman cok onemli diyor.ac karnina birden cocuga onu yuklemeye de cekiniyorum acikcasi korkuyorum

Ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım hemde kaç tur açlık 50 lik 75 lik 100 lük tokluk diye gitmişti baya bi tiksinmiştm açıkçası bu sefer istemiyorum dedim sadece açlığa ve tokluğa baktılar sıkıntı olmayınca gerek yok dedi yüklemeye yaptırıncada bir sıkıntı olmadı benim bulanmam dışında mecbursa yaptır yani

Bazi yerlerde erken doğuma sebebiyet verdiği yaziyor 75 mg cok degil mi yaa nasil icicem nasil yqpicam.birde tek basimayim doğuda,esim afrin görevinde.napicami sapittim.annem gelecekti oda 1 ay sonra gelebilecek anca.bi korku sardi beni.bebegime birsey olmasindan korkuyorum.seker yükleme testiyle erken dogum yapan çokmuş böyle birşeyin aslı var mıdır acaba?? Yoksa hurafe midir

doktordan doktora değişiyor yükleme olayı
ama doktoruna güveniyorsan içine siniyorsa dediğini uygula derim
aslında 2 dilim pasta yediğinde de 75 mg şeker almış oluyorsun ama
adı yükleme olunca insan çekiniyor

benim doktor yükleme istemedi açlık tokluk değerlerine baktık
tokluk değerim yüksek çıktğı için dahiliye ve diyetisyene yönlendirdi mesela

bence erken doğum hurafe

zaten bebekler her zaman gününü beklemiyor ki
şeker varken de erken doğum olabilir ya da tetikleyici bir sürü şey var
tetanoz aşısı da erken doğumu etkiliyor diyorlar

Ben ilkinde içtim hemde şimdi aromalı felanmış o zmn direk şerbetti içimi bayılttı burnumu kapatıp içmiştim ama dediğim gibi erken doğum veya bebekte bir sıkıntı olmadı stres yapma ama açlık ve ilk yüklemende sıkıntı yoksa devam etme gerek olmazsa tabi

bence erken doğum hurafe

zaten bebekler her zaman gününü beklemiyor ki
şeker varken de erken doğum olabilir ya da tetikleyici bir sürü şey var
tetanoz aşısı da erken doğumu etkiliyor diyorlar
keske benim doktorda aclik tokluk isteseydi adeta psikolojik baski oldu ustumde.şeker vardir muhtemelen,cunku bu sabah kavun yedim ve saatlerce agzim kurudu.direkt olarak diyetisyene gonderseydi keske sagolcanim insallah hurafedir dedigin gibi

Canim epiduralden sonra belden boynuma kadar çok agrim oldu 20 gün çektim ağrıyı acillik oldum o yüzden tekrar o sitrese girmek istemiorum. Birde ilk iğnede uyusmadim diye 2. Kez belimden iğne vurdular.
bende hissettim cnm karnıma cımbız la cimcik atıyorlar gibi hissettim on dk uyuttular bebeğim doğana kadar öyle daha rahat oldu

Ha bide yüksek çıkarsa devam mi ediyorlar yuklemeye,yok hayatta yaptirmam oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…