2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bel fitigi engel degil canim hatta epiduralden sonra uzun sure fitik agrisi yasamayan var. Epidural iyi geldigi bile soylenir. Egrilik ya da kayma hakkinda bilgim yok. En iyisini yine doktorlar bilir.
İyi o zaman bu kez genel olmak istemiyorum nedense ayılamam korkusu yaşıyorum birde bebeğimi sağsalim görmek istiyorum bu kadar olumsuzluk korkuttu açıkçası beni bel kaymam yok bildiğim sadece fıtık var onun içinde 1 yılı geçti gitmiştim bi sıkıntı olmaz inşallah

keske benim doktorda aclik tokluk isteseydi adeta psikolojik baski oldu ustumde.şeker vardir muhtemelen,cunku bu sabah kavun yedim ve saatlerce agzim kurudu.direkt olarak diyetisyene gonderseydi keske sagolcanim insallah hurafedir dedigin gibi

emin ol böylesi de sıkıntılı geriliyor insan
ben şekerde riskli gruptayım zaten hem aile geçmişim hem kilom
yükleme yaptırsaydık şimdiye kadar belli olmuş olacaktı
böyle 2 farklı zamanda tahlil verdim yüksek çıktı
stres oldum bu sefer streste etkiliyor
şimdi hafyaya 3. ye gidicem

Ha bide yüksek çıkarsa devam mi ediyorlar yuklemeye,yok hayatta yaptirmam oyle

eskiden önce 50 mg yapıp
risk çıkarsa sonrasında 100 lük yapılıyormuş
son zamanlarda direk 75 lik yapılıyor tek yüklemede belli oluyor

Bende dün bebeğin aldigim kiyafetleri yikadim utuledim kücücukler ama uzun sürdü biraz rahatladım üstümde yük gibiydi . Deterjan da unibaby aldım inş alerji falan yapmaz
Yapmaz canim insallah bende bir markete gitsem halletcemde bakalim bu uyusukluk ustumdeyken nasil olcak bilmiyorum

Benim ilk bebeğim olduğu içinmi bilmiyorum ama acayipp heycanlıyım kucağıma bi alsam galiba kimseye sevdirmem ilk günler :)
Ay bende bir kere herkesin icinde oyle soyledim bana gormemisin cocugu olmus muamelesi yaptilar ama napiyim gormedigim birini canimdan cok seviyorsun 9 ay boyunca

Ne olursa olsun bir anne cocuguna ogretmeli kimsenin anne babasi hakkinda yorum yapma ne erkek kendi ailesine ne kiz kendi ailesine laf soyletsin saygi duyulsun cunku tartismaya acik bir konu olmadigini dusunuyorum nasip olursa benimde oglum olcak ben istemem esiyle annesinin arasinda kalsin

Canım bende yaptırdım bildiğin meyveli gazoz gibi birşey içiyorsun. Kaldıki 2 dilim baklava yesen o da 75 mg. Erken doğuma sebebiyet vermesi tamamen hurafe zahide yetiş’in doktoru Türkiyenin en iyi proflarından biri canlı yayında yaptırdı ve hiçbir zararının olmadığını hem o programda hemde cnn de özel bi programda anlattı. İçin rahat olsun.

Çok güzel ben normal doğum istiyorum inşallah sorunsuz atlatırız

inşaallah kuzum

Benim kv dışarda bekliyo olacak onu tırmalasam bi güzel içimin buzları erir. Doğumamı alsam acaba

hahaha ben kayınvalidemi seviyorum ya, doğumdan çıkar çıkmaz ona uçak bileti bakıcam bir an önce gelsin diye

Hic sorma canim bi de cok guvendigm bi doktordu o yuzden sorgulamadik ama keske sorgulasaydim kismet iste oyle olacsgi varmis

bende hissettim cnm karnıma cımbız la cimcik atıyorlar gibi hissettim on dk uyuttular bebeğim doğana kadar öyle daha rahat oldu
Ben epidural sırasında hicbisi hissetmedim belki 2 igne olmamla ilgiliydi. Doktora kestinizmi göbeğimi diye sordum aciyicak diye bekliodum, doktorda çoktan kestim bebeği çıkardım bile dedi o sırada bi ağlama sesi duydum ne ara okadar çabuk oldu hersey anlamadim muhteşem ötesi bi duygu tarifi yok sanırım :)) heleki yanagima dayadiklarinda kizimi duygun patlamasi yaşadım bi ağla bi agla

bende bu sefer bu anı yasamak istiyorum o yüzden inşallah tam uyusurum yada sabrederim inşallah cok güzel bir anı olmus senınkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…