- 30 Eylül 2013
- 1.618
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #44.941
Ztn o ağrılarımin olmicagini bilsem kesin epidural yaparım ameliyatta çok güzel çok rahat gecmisti dikiş acimda çok aşırı olmamıştı ama sonraki ağrılar yine olur die korkuorum şimdiki doktorumda 2 igne oldun diye o ağrılar olmuş olabilir diyo kafam karışıkbende bu sefer bu anı yasamak istiyorum o yüzden inşallah tam uyusurum yada sabrederim inşallah cok güzel bir anı olmus senınkı
Aman boşver ne derlerse desinler çokta .. :)Ay bende bir kere herkesin icinde oyle soyledim bana gormemisin cocugu olmus muamelesi yaptilar ama napiyim gormedigim birini canimdan cok seviyorsun 9 ay boyunca
Bende istemem tabiki oğlumu kışkırtmam evlendiriyorsam gelinede saygı duymam lazım. Allah herkesin gönlüne göre versin kötülük yaparak bir yere varılmaz sonuçta bizde bir annenin evladıyız. Paylaşamayacağın oğlunu evlendirme kimsenin günahınada girmesinlerNe olursa olsun bir anne cocuguna ogretmeli kimsenin anne babasi hakkinda yorum yapma ne erkek kendi ailesine ne kiz kendi ailesine laf soyletsin saygi duyulsun cunku tartismaya acik bir konu olmadigini dusunuyorum nasip olursa benimde oglum olcak ben istemem esiyle annesinin arasinda kalsin
Bende öyle yaparım kesin ama gitsin diyeinşaallah kuzum
hahahaben kayınvalidemi seviyorum ya, doğumdan çıkar çıkmaz ona uçak bileti bakıcam bir an önce gelsin diye
emin ol böylesi de sıkıntılı geriliyor insan
ben şekerde riskli gruptayım zaten hem aile geçmişim hem kilom
yükleme yaptırsaydık şimdiye kadar belli olmuş olacaktı
böyle 2 farklı zamanda tahlil verdim yüksek çıktı
stres oldum bu sefer streste etkiliyor
şimdi hafyaya 3. ye gidicem
eskiden önce 50 mg yapıp
risk çıkarsa sonrasında 100 lük yapılıyormuş
son zamanlarda direk 75 lik yapılıyor tek yüklemede belli oluyor
Allah razi olsun kizlar icimin rahatlamasina cok ihtiyacim vardi.galiba kacisim yok.oralarda 3 4 saat ac kalmak dusuncesi bile geriyor beni.eger oyle gazoz gibiyse icebilirim belki.ama o sicak suda cozunmus seker serbet olursa icmem cok zor olurCanım bende yaptırdım bildiğin meyveli gazoz gibi birşey içiyorsun. Kaldıki 2 dilim baklava yesen o da 75 mg. Erken doğuma sebebiyet vermesi tamamen hurafe zahide yetiş’in doktoru Türkiyenin en iyi proflarından biri canlı yayında yaptırdı ve hiçbir zararının olmadığını hem o programda hemde cnn de özel bi programda anlattı. İçin rahat olsun.
Eşim detarjan da aldı getirdi, ben bir türlu zaman bulup yıkayamıyorum günlük camaşırlar yüzünden, dün annemlere gitmişdim biraz annem kızıma bakar ben dinlenirim diye akşam eve geldim sağolsun kv elini bi işe vurmamış her yeri dağıtmiş torunu falan gelmiş berbatdı ev akşamda bacağmın ağrısında toplayamadım hiç (sabah temizlik yapıp gitmişdim), üstelik 1 gün camaşır yıkamadım 4 makıne camaşır birikmiş, bu kadar işin arasında vakıt bulamıyorum bir türlü yoksa kolay geliyor bana yıkama işi.Yapmaz canim insallah bende bir markete gitsem halletcemde bakalim bu uyusukluk ustumdeyken nasil olcak bilmiyorum
O da nerden çıktı şimdi? Şekerli su içiyorsun hepsi o o şekeri zaten alıyorsun sen bir şekilde tatlı yiyerek vs. Takma bu kadar kafana bende tek basıma gittim yaptırdım. Annem falan yoktu yanımda.Bazi yerlerde erken doğuma sebebiyet verdiği yaziyor75 mg cok degil mi yaa nasil icicem nasil yqpicam.birde tek basimayim doğuda,esim afrin görevinde.napicami sapittim.annem gelecekti oda 1 ay sonra gelebilecek anca.bi korku sardi beni.bebegime birsey olmasindan korkuyorum.seker yükleme testiyle erken dogum yapan çokmuş böyle birşeyin aslı var mıdır acaba?? Yoksa hurafe midir
Hahahaha aynen oyleAman boşver ne derlerse desinler çokta .. :)
Allah yardimcin olsun canim benim bu ara bir uyusuklugum var canim parmagimi kaldirmak istemiyorEşim detarjan da aldı getirdi, ben bir türlu zaman bulup yıkayamıyorum günlük camaşırlar yüzünden, dün annemlere gitmişdim biraz annem kızıma bakar ben dinlenirim diye akşam eve geldim sağolsun kv elini bi işe vurmamış her yeri dağıtmiş torunu falan gelmiş berbatdı ev akşamda bacağmın ağrısında toplayamadım hiç (sabah temizlik yapıp gitmişdim), üstelik 1 gün camaşır yıkamadım 4 makıne camaşır birikmiş, bu kadar işin arasında vakıt bulamıyorum bir türlü yoksa kolay geliyor bana yıkama işi.
Ha bide yüksek çıkarsa devam mi ediyorlar yuklemeye,yok hayatta yaptirmam oyle
Su an icin hersey yolunda gidiyor canim risk her dogumda oldugu gibi bunda da var ama zaten kontroller yapıliyor ve gittigim doktor ssvd yi destekleyen bi doktor bi durum soz konusu olursa kendisi zaten sezaryene yonlendirecekRisk yok mu şuan senin normal doğurmanda problem falan olursa Allah korusun iyi bi hastanede ol bari
Canim eger istersen sende normal yapabilirsin eger vücudun buna el veriyorsa istersen bu konu hakkinda sana detayli bilgi verebilirim bunla ilgili gruplar vs de var sosyal medyadasuyu kalmamıstı cnm acılen alınmıstım
Hakkında hayırlısı olsun canımSu an icin hersey yolunda gidiyor canim risk her dogumda oldugu gibi bunda da var ama zaten kontroller yapıliyor ve gittigim doktor ssvd yi destekleyen bi doktor bi durum soz konusu olursa kendisi zaten sezaryene yonlendirecek
Canim benim spinal oldu dogumda rahattim hemende ayaklandim ama dikisimi temiz yapmamislardi ve ben su gecirmez bandi cikardigimda dikisim iltihapliydi doktoruma soyledim gosterdim batikonla pansuman yapmami soyledi kapanacagini soyledi fakat git gide buyudu ve dikisim açıldı goz kadar dogumdan sonra 9.gunde ben tekrar ameliyat masasina yattim lokal anesteziyle temizlendi dikis atildi tekrar ve benim iyilesme surecim uzadi cektigim acida cabasiydi. Belki normal yapsam yine sıkıntılarım olacak belki cok aci cekcem bilmiyorum ama en azindan denedim dicem ve de normal dogumu gercekten isteyen destekleyen biriyim en basindan beri o yuzden sezaryeni de kabullenemedim ustune aksiliklerde olunca oldukca sogudum.Cnm sen genelmi oldun epiduralmi? Aradan belli bi süre geçince 2. Gebelik normal olabiliomus senin kaç sene geçmişti
Hepimiz icin insallah canimHakkında hayırlısı olsun canım
Konuyu tam bilmiyorum ama Normal deterjanla bebek kıyafetlerini yıkamıyorsunuz değilmi ben toz hacışakir aldım onunla yıkıhcam makina için yazıyor ama benimde sorum bu sefer kıyafette biraz kokoşluk yaptım taşlı aldım onlar makinada sıkıntı olurmu eldede hiç uğraşasım yokEşim detarjan da aldı getirdi, ben bir türlu zaman bulup yıkayamıyorum günlük camaşırlar yüzünden, dün annemlere gitmişdim biraz annem kızıma bakar ben dinlenirim diye akşam eve geldim sağolsun kv elini bi işe vurmamış her yeri dağıtmiş torunu falan gelmiş berbatdı ev akşamda bacağmın ağrısında toplayamadım hiç (sabah temizlik yapıp gitmişdim), üstelik 1 gün camaşır yıkamadım 4 makıne camaşır birikmiş, bu kadar işin arasında vakıt bulamıyorum bir türlü yoksa kolay geliyor bana yıkama işi.
Onu kabul edecek dr sayısı çok az araştır daha önce yapmış drlarla görüş onları tercih et tavsiyem bende isterdim araştırdım ancak hastanenin yoğun bakım bebek vs hepsinin çok iyi olması gerekiyormuş risklere karşı ve dr lar pek yanaşmıyor risk almak istemiyorlar sezeryan sonrası normal doğumaCanim benim spinal oldu dogumda rahattim hemende ayaklandim ama dikisimi temiz yapmamislardi ve ben su gecirmez bandi cikardigimda dikisim iltihapliydi doktoruma soyledim gosterdim batikonla pansuman yapmami soyledi kapanacagini soyledi fakat git gide buyudu ve dikisim açıldı goz kadar dogumdan sonra 9.gunde ben tekrar ameliyat masasina yattim lokal anesteziyle temizlendi dikis atildi tekrar ve benim iyilesme surecim uzadi cektigim acida cabasiydi. Belki normal yapsam yine sıkıntılarım olacak belki cok aci cekcem bilmiyorum ama en azindan denedim dicem ve de normal dogumu gercekten isteyen destekleyen biriyim en basindan beri o yuzden sezaryeni de kabullenemedim ustune aksiliklerde olunca oldukca sogudum.
24 ay gecmis olcak ama 10.5 ay gecipte normal dogum yapanlae var :) yani bebisin kirki çıktıktan sonra hamile kalan ve ssvd ile kucagina alan anneler var :)
Benim fıtığım vardı birde siyatiğim . Son haftalar çok baskıdan sağ bacak kasılıp kalıyordu yürürken falan . Ama epiduralle yaptım doğumumu bir sıkıntım olmadı. Doğum anında. Sonrasında belde yanma ve ağrı hissi beraber oldu hep. İki sene çektim sanırım . Ama fıtık ağrısından beter bi yanma değil yani.Bu araa tecrübeşi annişler bel fıtığı epidurale engel mi
Normal dogum yaptim ama riskini fln araştırmadim sadece saglikli bir yöntem geliyor tek alternatifi de sezeryan isteNormal doğum yapan annelere sorum var; siz bilirsiniz kızlar normal doğumdaki rsikler nelerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?