2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bugun zorlandim ilk defa. Sanirim nazara geldim. Ramazandan beri eltim kv ile dipdibeyim. Eltim 20 kilo almisti ben hala 6.5 kilodayim. Her seferinde soyledi durdu. Odemin yok kilo almamissin falan.. en sonunda bugun odem oldu ayagimda ve karnimi tasiyamadim. Oturdugum yerde ter basiyor.. yelpazeyle geziyorum bulent ersoy gibi. Haziran anneleri doguma gidiyor diye bakinayim dedim. Hepsi diyorki iyiki son aylarimiz agustosa gelmedi.. dedim hah iste o biziz :)

İki kilo yüz gr kilosu boyu da 44 cm di canım artik iki haftada bir kontrol, her kontrolde de nst olacak. Sen gittin mi son zmndasenin nasıl?
Ben gecen hafta gitmistim. Kilosu ve boyu haftasiyla uyumlu demisti doktor. Sen bugun gitmissin diye acaba benimki yaklasik.ne olmuştur diye meraktan sordum ama seninki onde gibi.. benimko henuz 2 kilo değildir diye tahmin ediyorum bir de cinsiyet farki var benimki kiz. Ya da tam bugun 2 kiloya cikmis da olabilir cunku ilk kez bugun tasiyamadim agirlastim

Dolaştığın içinde olabilir canım cidden ya millet ne kilolar alıyor çok şükür iyiyiz biz ben ilk gebeliğimde nütün yazı yedim eylülde doğum yaptım sen o sıcak yemeyi bana sor çok zor bi dırım klima benim için alındı eve bayılıyordum çünkü dün ilk kez don atlet yattım böylede gidecek galiba Allah yatdımcımız olsun

Kızlar bizim buralara hala yaz gelmedi biz yorganla yatıyoruz:)

Canim gecmis olsun bugun bende kotuyum artik psikolojik mi gercekmi iyice kafayı yedim
Nasil hissettin de gittin seni duyduğumdan beri gitsemmi diye düşünüyorum
Canım öğlen başladı, yorgunumdur dedim, malum karne günü bugün, zilliyi hazırla götür bekle yoruldum. Sonra geldim acım ama yiyesim yok, serinleten meyve yedim. Uzanayım geçer dedim bir saat da uyudum. Ama karnımın içi ağrıyordu, göbeğimden barsaklara kadar ağrı vardı. Dinlendim değişmedi o sırada eşim gelince hadi gidelim dedim. Zorla yürüyordum. Bunun yalancısı buysa gerçeği nedir

Gerçeği birdaha o işi yapmıycam diyorsun

E Egepam aklıma gelmişken ben eşime izine gelirken elazığdan jardinyer aynalı yükselteçler falan aldirdim stant icin fiyatı çok uygun karakollarının karşısında elazığ sosyete pazarı aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…