2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslinda turnusol dedigin zaten ph farkini olcer. Idrar ph i veya akinti ph i degistiginde de rengi degisebilir yani mantik olarak

Nesrinay86 bencede canım sen kendi doktorunla görüş çünkü kasılma önleyici hiç bir hap vermemiş sana serumdan sonra 35 lerde olan bir hastaya o tarz bir önlem alması şarttı bence neden kendi doktorunun olduğu hastaneye gtmedin

Bende hafif enfeksyon cikti bir gece hastanede yatırdı artık iyice suyla kafayı bozunca ben speklmla baktı suyun değil akıntı dedi fitille antibiyotik verdi
Ben suyun sizinti seklinde gittiğini hic duymamistim. Yani suyum geldi diyenler ilk kez baslarina gelse bile anliyorlar gelen seyin su oldugunu. Eminim wintersun da oyle oldu. Anlamisti suyunun geldiğini ve gercekten de suydu. Basima gelmedi bilmiyorum ama su akinti seklinde gelmez zannimca. Tedirgin olma yani sende. Mesela akintin geldiginde camasirin basta berrak islanmis gibi olup ama kurudugunda rengi sariya donuyor mu? Ya da zaten krem kivaminda degil mi? Bunlar bana su gibi gelmiyor, senin daha mi fazla

Sızıntı şeklinde de olabiliyormuş öyle diyorlar ama doktorum boşalan bir su olmadığı taktirde artık bu konuyu kafana takma dedi bende artık düşünmemeye çalışıyorum

Sızıntı şeklinde de olabiliyormuş öyle diyorlar ama doktorum boşalan bir su olmadığı taktirde artık bu konuyu kafana takma dedi bende artık düşünmemeye çalışıyorum
Ama o sizinti akinti gibi kesik kesik olmaz sanki. Surekli giden bir sizinti olur gibime geliyor tabi mantiken diyorum. Eger boyleyse kafayi yer insan her gelen yogun akintida kos hastaneye kos acile.. paranoyak olursun

Eğer kesedeki açılma yukarılarda bi yerdeyse sızıntı şeklindede gelebiliyormuş su,dr banu çiftçi bir videosunda bahsetmişti..bende çok korkuyorum ya anlamazsam diye o yüzden sürekli araştırma halindeyim

Ama o sizinti akinti gibi kesik kesik olmaz sanki. Surekli giden bir sizinti olur gibime geliyor tabi mantiken diyorum. Eger boyleyse kafayi yer insan her gelen yogun akintida kos hastaneye kos acile.. paranoyak olursun

Aynen öyle oyuzden turnusolda kullanmicaksin artık dedi ben gerekli kontrolü yapıyorum zaten dedi bende kendimi doktora bıraktım yoksa bu gidişle durumum vahim

Nst kendilerinde kaldı canım. Bende ultrasona bakan doktorun verdiği kağıt kaldı sadece ,rahim ağzı suyu vs.yazılan.

Hiç onu da söylemedi, serum takılacak dedi, o ağrıyla yürüyerek iki bina arasında usg ye gittim merdiven çıktım indim geldim. Eşime dedim yok bunun doğacağı olsaydı bu yolda doğardı artık korkma )))

Bilmiyorum ki ne eksik şaşkın şaşkın dolanıyorum ortada
:) bacaklar şiş oturamıyorum kalkamıyorum bi garibim

Kızlar hepinize çook teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. İyiki varsınız. Desteğinizi kalbimde hissediyordum. Kocaman öpüyorum. Hepimizin bebişleri vaktinde gelsin inşallah.
Geçmiş olsun canım sanırım bir takım sıkımtılar yaşamıssın atlatmıssın aynı zamanda bunada çok sevindim. İnşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…