2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Nesrinay86 sancı var hastanede serum takıldı durumu iyi durdurulabilcek durumda ama yine bizler duamızı edelim ona bebiş dursun
Hadi yaaa... anam ne oldu boyle bir anda. Ay cabuk basladiniz boyle dogumlara sancilara bi durun annisler ya.. bugun ben de bi tuhafim zaten. Hepimiz evhamli ve erken doguranlar topigi olacaz bu gidisle

Hadi yaaa... anam ne oldu boyle bir anda. Ay cabuk basladiniz boyle dogumlara sancilara bi durun annisler ya.. bugun ben de bi tuhafim zaten. Hepimiz evhamli ve erken doguranlar topigi olacaz bu gidisle
Aynem öyleyiz canım ya benimde değişik ağrılarım vardı akşama kadar yattım bugün korkudan çok dikkat etmemiz lazım artık bizim topikye kimse gününde doğurmayacak o anlaşıldı bu arada

Arastirdim canim bu konuda cok fazla bilgi edindim ilk dogumumu yaptigimdan beri :) bu gittigim doktorum bu konuda iyi biri. Hatta bi konusmamizda kendisi 10 yil once bile ssvd yaptigini anlatti ve durumlar uygunsa ssvd yapılacağından bahsetti tabi net belli olmasi icin 38.haftayi bekliyoruz su an için kesin ssvd diyemiyor cunku bebegin gelis seklinden benim ameliyat yerimin durumuna kadar degerlendirmesi gerekiyor. Bakalim insallah bana ve isteyen herkese hayirlisiyla nasip olur :)

her gittiğinde cinsiyetini söylemiyor mu peki benim dr her seferinde diyor erkekti değil mi diye bende bir panikle değişmiş mi kız mı diyorum tabi ki erkek diyor havam iniyor bir anda
Benim eşim erkek istiyodu ya kız deyince kesinmi kesinmi diye çıkmıştı, o yüzden söylemedi doktor bi daha bi kez söyledi sonra bizde sormadık oda bişey demedi, şimdi eşime de söylemedim bu doktorun farklı bişey söylediğini adamı umutlandırmıyım tam kabullenmişken

Ben 29. Haftadayım yarın 30 a giriyorum, neyden kaynaklanır dedim ama azalma devam ediyo mu bi görmem lazım sıvı alımına dikkat et dedi, artık 2 haftada bi görmem gerek dedi, turnusol hangi renge dönünce amniyon sıvısı anlamına geliyodu onada bakayım bi

Ya işte benimkini böyle net göremedikleri için bende emin olamıyorum, biri poposundan gördü kız dedi biride neresinden gördü onu bile bilmiyorum

Aynem öyleyiz canım ya benimde değişik ağrılarım vardı akşama kadar yattım bugün korkudan çok dikkat etmemiz lazım artık bizim topikye kimse gününde doğurmayacak o anlaşıldı bu arada
Hic sorma. Ben bugun bir agirlastim ki anlatamam. Sanki 40. Haftadayim ve yarin doguracam gibi hissediyorum. Ciddi ciddi tasiyamadim bugun ya. Gerci cok gezdim ogluma karne hediyesi bisiklet almaya gittik. Sansa bak ki arabayi da seramik kaplama bakimi icin 1 gunlugune birakmistik. O yuzden cok gezdim. Kafasini bastiriyor sanki sipa. Az once karaciğerime bir ayak dayadi nefesim kesildi. Oturdugum yerde de sanki kesesi agzima kadar cikiyor kaburgama baski yapiyor. Gobegim patlayacak gibi zaten. Ben 35 den sonrasini dusunemiyorum ki oglum 35 den sonra gobegimi cok buyutmustu. Hele bakayim bu ne olacak

Ayyy bu benim en buyuk korkum. Herseyi pembe kiyafetinden hastane suslerine kadar hazir. Hep bir endise erkek olursa diye dusunurdum. Ama bana 4 farkli doktor kiz dedi. Zannedersem degismez. Sen yazinca yine evhamlandim

Walla canim ben de burdan ogrendim. Kizlar maviye dönünce amniyom sivisi dediler sanki. Ama ben hic kullanmadim. Bilenler cevap verse daha iyi olur

Yaa dedim demi ben ilk dörtlüye girecem diye
Allah canını almaya kız az daha dur ikizler bi çıksın üst üste eklemeyin kalbim dayanmıyo çok geçmiş olsun kuzum biraz daha beklesin oğluş sağlıkla gelsin sende iyi stres yaşattın bugün bu gidişle bende doğururum

Ne oldu kiz allah canini almaya korkuttun bizi. Sanci neymis ne kadarmis? Doktor ne dedi? Simdi iyisin degil mi? Evde misin? Ay telaslandim cok soru sordum.. gecmis olsun ya
Canım çok beter şeymiş bu sancı. İlk nst ye aldıkları sedyede ekran arkamdaydı göremedim, serum sonrası rahatladığımda aldıkları sedyede ekran karşımdaydi, 30-35-37 oluyordu. Progestan ve başka bir ilaç.yazdı okuyamadım adını. Yarın aldırırım artık

Kusura bakmayın canım. Allah razı olsun, dualarınız için sağolun canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…