2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi karakol ki ben de bakindim biraz. Nette ucuz ama kalitesini bilemedim. Kiralayan yerler var hastane susleme islerini yapanlar. 35 tl dedi. Nette alimi 35 tl idi. Baska magazada baktim 300 gibi absurt bir sey gordum. Suan tamamen corba oldum oyle kaldi

Yanlış yazmışım karayollarinin karşısında

Aaa evet sosyete pazari var orda dukkan. Bak hic aklima gelmezdi orasi. Sen kalitesini begendin mi
Evet çok güzel kalite kalite var zaten mesela.35 40 tl ilanları var küçük ve daha hafif duran eşim 75 e almis büyük oval fotoğraf yüklemeyi blmiyorum siteye eklerdim yoksa

Magnorm 365 var. Sormadı ki, progestanı okuyabildim, var bende dedim tamam onu kullan dedi, öbürünü sordum acil kalabalığında kayboldu
Bence sen sanci durumunu doktoruna bildir. Nst kagidini da gotur muhakkak. Belki adalat tarzi kasilma onleyici verir. Acildekiler dogru duzgun ilac vermemis bence. Bir de idrar kulturu istet doktorundan. Belki enfeksiyon sana sanci veriyordur. Eger enfeksiyon varsa zaten erken dogum riskin de var doktorun onlem alir. Sakin ihmal etme canim

Magnorm 365 var. Sormadı ki, progestanı okuyabildim, var bende dedim tamam onu kullan dedi, öbürünü sordum acil kalabalığında kayboldu
Acil degil mi iste. Allah eksiklerini vermesin ama bazen de bastan sağma bilindik tedavileri uygulayip gonderiyorlar ertesi gun seni poliklinige sevk ediyorlar deli oluyorum. Ya biz cok telasliyiz ya da onlar cok rahat. Magnezyumu yazmadan bir sorsana adam kullaniyor musun diye. Bi de seruma birsey kattılar mi sana acaba. Ne verdilerki rahatladin doktoruna soylerdin hic degilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…