2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy bu benim en buyuk korkum. Herseyi pembe kiyafetinden hastane suslerine kadar hazir. Hep bir endise erkek olursa diye dusunurdum. Ama bana 4 farkli doktor kiz dedi. Zannedersem degismez. Sen yazinca yine evhamlandim
Yok yok evhamlanma, benimkini net göremedikleri için böyle tahmin ediyorlar, net görmeseler sende 4 ü birden kız demezdi birinden biri farklı söylerdi, bakalım 3. Doktor ne diyecek bana o zaman netleşir heralde olmadı pembelerde büyücek :)

Adalat mi verdiler acaba kasilma icin

Hayırlısı olsun tabiki büyük şehirde tam donanımlı bir hastanedeysen olabilir tabi ama küçük yerlerde cesaret etmesi biraz zor benim 6 yıl geçmesine rağmen araştırınca biraz tereddüt ettim

Merhaba arkadaşlar. Herkesciyidir inşallah. Bugünkü kontrolde sez günü kesinleşti 24 temmuz hayırlısı olsun bakalım 3. Sez olacak inşallah.
Sizde durumlar nasıl inşallah doğum yapan yoktur
Selam canim.. ikiz bekleyen annemiz wintersun dogum yapti. Cok sukur anne ve ogluslari iyi. Kalanimiz da sanciliyiz genellikle. Bakalim ne olacak sonumuz

Selam canim.. ikiz bekleyen annemiz wintersun dogum yapti. Cok sukur anne ve ogluslari iyi. Kalanimiz da sanciliyiz genellikle. Bakalim ne olacak sonumuz
wintersun canım gozunaydin
Sağlıkla buyut ikizleri inşallah.
Sancı hep var canım ya, ben şöyle yapıyorum Dr da tavsiye etti baya iyi geldi yatakta ahlamadan dönüyorum. Kemik ağrılarıma da iyi geldi.
Sabah aksam bir magnezyum. Gün içinde iki soda. Miss gibi oluyor. Kasilmalarima çok iyi geldi.

Ay canım hayırlısı olsun inşallah kız erkek fark etmez sağlıklı olsunlar yeter ki bi bakmışsın erkek alsın o zamanda babası mavileri bi zahmet hiç kıyafet dert etme

Bi kaç gündür aynıyım seninle kaburgada baskı karnım şiş yemek yiyince daha kötüyüm birde hafif sancı var adet sancısımdan biraz fazla arada yokluyor neden böyle olduk ki biz cidden ilk gebeliğçmde benimde karnım son haftalarda plates topu gibi olmuştu artık ama bunda da olursa taşıyamam herhalde zamanı gelsede bi doğursak sağlıkla sanki hep böyle kalacakmışım gibi

Ay canım hayırlısı olsun inşallah kız erkek fark etmez sağlıklı olsunlar yeter ki bi bakmışsın erkek alsın o zamanda babası mavileri bi zahmet hiç kıyafet dert etme
Aynen öyle ben kızımın kıyafetlerini almıştım sende artık mavi sırası derim, sağlığı önemli şu an başka hiçbişeyin önemi yok

Hayırlısı olsun tabiki büyük şehirde tam donanımlı bir hastanedeysen olabilir tabi ama küçük yerlerde cesaret etmesi biraz zor benim 6 yıl geçmesine rağmen araştırınca biraz tereddüt ettim
Hastanenin kendi icinde yogun bakimi vs var zaten cevrede baska hastanelerde var Allah gerek göstermesin bi durum olsa bile bakalim artık bu konuda cok cesurum :) cok istemememden kaynakli galiba hayirlisiysa olsun insallah :)

Lohusa takimi bakanlar vardi. Bu tam yazlik ve cok hosuma gitti ben almamis olsam kesin alirdim. Mavi rengi ve L bedeni var. Suan 70-80 kilo olan erkek bebis anneleri dusunebilir diye resim atayim dedim.Eki Görüntüle 2155444
Çok güzelmiş bu bak çantamıda sayende aldım uyuyor zevklerimiz çöl beğendim bunu bakayım ben hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…