2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

neeee

Günaydın

Doktor isteğe bağlı 7 aylık sezaryen yapar mı acaba?
Yoksa su dolu havuzda uyumak istiyorum ben

Gece bitmedi sabah olmadı çok uykum var
Ya dimi koca bir havuz olsa uyusak orda hepberaber Benide perişan etti bu sıcaklar biryandan göbek biryandan göbektekini besliycek araçlar büyüdüğü için fenalık geliyor

Evet kızlar minnos oluyor canım. Ben 2 haftadır çok zorlaniyorum gobegim de top gibi çıktı. Yine de çok şükür sağlık lılar.

Günaydın kızlar. Sabahı zangır zangır titremeyle açtım. Saat 6da kızımı önümde bağdaş kurmuş otururken gördüm. Dişlerimin vücudumun titremesine engel olamıyordum bu da doğum sebebi olduğunun canlı şahidi olduğum için panikledim. Ilık suyla duş almak denirse ıslandım çıktım, çocuk bana duş.aldırdı yavaş yavaş yerini ateşe verince soluğu yine acilde aldık mecbur. Yeniden nstbye bağladılar bebek iyi olduğuna enfeksiyona yolladılar oraya da gitmedim, olmayan hastalığı kapacam diye çok berbat halde bizim orası. Bu yolda ateşim de kendiliğinden düştü tabi. Tekrar evde ter atıyorum artık hayırlısı

Ay başına gelenler kıyamam sana iyimisin şimdi sıtma gibi mi oldun acaba

Çok geçmiş olsun canım. ne ola ki bu normal üşütmeye benzemiyor ?

Ay ne oluyor ya kız sen adını ikinci sırayamı yazacaksın az daha dursa oğluş şimdi doğsa küveze gerek kalırmı acaba herseyi yerindeyse sağlıkla gelsin kuzum. Kendi doktoruna bi danışsan hafta sonuda girdi araya inşallah durur biraz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…