2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne atraksiyonlu grup olduk arkadaş

Nesrinay86 hastanede tahlillerini yaptırsaydın tamam acillerin durumu ortada ama zaten senin durumun karışık
aklın kalmasaydı

exixizimm ben tahlil sonuçlarında yazan referans değerine göre söyledim 130-140 zaten yüksek rakamlar bence

wintersun daha 1 hafta oldu yavaş yavaş inecek şişliklerinde
hazırlıkları resmet bize

T TubaSude bende o havuzdan istiyorum
dün resmen savaştım yatakta uyumadım dayak yemiş gibiyim

CNn banada ilk erkek dendi 18. Haftada kız dendi ayrıntılıdada kız dendi ve şuanda herşeyimiz pembiş. Kafamda deli sorular oluştu şuanda

Tecrübeli anneler çatı muayenesi nasıl yapılıyor ağrılı birşey diye duydum, sanırım açılmanın kaç cm olduğunu kontrol etmek için de parmakla bakıyolarmış o da çok acıtıyormuş
Birde doğum jeli diye birşey var kullanan oldu mu?

Nesrinay86 canim senin belirtiler bana sistit gibi geliyor. Sancin var ates olmus titreme almis seni.. bunkar enfeksiyonu isaret ediyor sanki. Daha once de idrar enfeksiyonundan yanma sikayetin vardi hatta azalsin diye krem kullanmistin. O zaman doktora gidip tedavi oldun mu? Ihmal etmesen de bir idrar kulturu versen. Enfeksiyon erken doguma sebep olur cunku.
Bu arada gecen hafta benim idrar tahlilimde yogun bakteri çıkmıştı. 500 bakteri yaziyordu. Doktorum bakteriyi gorur gormez antibiyotigi dayamadi bana. Dediki bu senin floranda olan bakteri de olabilir zararli bakteri de olabilir. Kultur yapmamiz lazim. Idrar kulturu verdim sonuc temiz cikti. Kendi bakterimmis yani mikrobik degil. Doktorum endiseye gerek yok dedi ve bosu bosuna antibiyotik baslamamis oldum. Sadece tahlilde bakteri cikinca antibiyotik veriyorlar ya ornek olsun diye soyleyeyim dedim. Aman kultur olmadan antibiyotigi kabul etmeyin. Nesrinay86 bacim sen de devletten korkuyorsan bi ozele falan git daha fazla bekletme derim

Agri esigine bagli canim. Benim acimadi hic de korkmadim cati muayenesinden. Doktorum da nazik davraniyordu gerci. Bazisi sert davraniyor parmagini degil de kolunu sokacakmis zannediyorsun. Ama anlik bisey gozunuzde buyutmeyin. Agdaya lazere dayanan bir cins olarak dogum ve catidan korkmamiz yanlis zaten :)

Canım benim geçmiş olsun tekrar iymisin şimdi

Canım benim ilk oğlanda 12 sene olacak işte ozaman Şişli Etfal de araştırma hastanesi olduğu için topluca gelip bakıyorlardı hiç acı hissetmedim birkaçkerede baktılar

Gecmis olsun canim.enfeksiyon varsa lutfen hastaneye git.anlik iyi hissetmeler ve ates dusmeleri seni yaniltmasin.LUTFENNNNN ihmal etme.

CNn banada ilk erkek dendi 18. Haftada kız dendi ayrıntılıdada kız dendi ve şuanda herşeyimiz pembiş. Kafamda deli sorular oluştu şuanda
Ben ayrıntılıya girmedim Canım o yüzden netleşmedi galiba, şimdi de çok açmıyo bacaklarını sağolsun organı tam görerek söylemiyorlar büyük ihtimal diyorlar sadece, senin ayrıntılıda söylemişlerse doğrudur orda organı net görüyorlar büyük ihtimal

devletten randevu al git o doktor da cinsiyet için yorum yapar aklın kalmasın
teredütte kalmak daha kötü
daha zamanın var değiştirebileceğin şeyler varsa değiştirirsin olmadı yeni 1-2 takım alırsın
son dakika sürpriz kötü olabilir

Bu hafta içi devlete gidicem orda da kontrolüm var 3. Farklı doktora sorucam bakalım ne dicek, hep atraksiyonlu bu ağustos bebekleri

Sağol canım. Mavi değildi, beyazdı serumun rengi. Takılınca bile sıcak aktı sanki damarımdan. Sonrası 38 ateş. İndi şükür.
Cok gecmis olsun. Bahsettigin serum carpinti ve sicak basmasi yapiyor ama ates bilemedim. Yalniz kasilma icin adalat, nidilat yada nidicart tarzi bir hap verilmesi lazimdi diye dusunuyorum kendi dr una bir danis istersen onlem amacli baslatabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…