2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kizlar. Ben bı kaç gundur kaoltukda kalkerkn zorlanıyorum oda acayip bi zorlnama değil yani.. bbeek ters donmstur die düşünüyorum karnim asagi dogru cunku. Allah'ım bide etrafımdakiler sen duzgun beslenmiyosun kilo almadam die oyle diyorlar. Hergun sut muz sut. Her hafta tavuk et yiyorum daha napayım yani ben.. bide oruc tutmadm bebekde bir iki gun gerileme olmus dr isey demedi ama bn kndim rhaat etmeyince bıraktım... Konuşup duruyorlar yok gece erkn yat sabah erkn kalk. Kndine düşünme sadece bnden cok mu dusuncksnz.. ins kilo almsiti bebek ben yine almadm...

Teyzeleri biz dktra gittik ama yine farklı dktra gittim herhangibir erken Doğum riski Yok rahimin durumu iyi yolculuk yapabilirsin dedi ama 10 gün önce başka dktra gittiğimde 2100 gramdı şimdi buda 2100 gram dedi ya yanlış ölçtü yasa makineyle alakalı bir durum bilemedim Kordonunu açmış bu arada Talha oğlanBoyuda 46,5 falan

Eklentiler

• 180B8A35-4ACD-4F1E-B2C6-C2DA6381E694.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 95
  • 0CA0F0F9-ADA7-4435-ADDA-4F8B36C7773F.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 90
Maşallah paşaya cihazdan dolayı ölçümlerde farklılık olabiliyomuş ki 2100 gr bile olsa bence gayet iyi

Masllahh talha oğlana kilosuna takilma dr demsti bana hastenden hasteneye degsir die. Makinler hep ayni olmayinca

Masallah ne guzel cikmis

Oyyyy dudağa bak maşallah

Günaydın

Doktor isteğe bağlı 7 aylık sezaryen yapar mı acaba?
Yoksa su dolu havuzda uyumak istiyorum ben

Gece bitmedi sabah olmadı çok uykum var
Ya tugba napicaz bu gece uyumamalarini birde üstüne ayak ağrıları var dün gece bi o tarafa bi bu tarafa valla sinirden aglicaktim. Tam daldım benim kız odasından bana seslenio anneee bi daha tekrar uyuyamadim .

Ya tugba napicaz bu gece uyumamalarini birde üstüne ayak ağrıları var dün gece bi o tarafa bi bu tarafa valla sinirden aglicaktim. Tam daldım benim kız odasından bana seslenio anneee bi daha tekrar uyuyamadim .
Ayyy bende tekim sanıyodum benim ayaklarımda çok ağrıyor ayrıca sabah kalkınca zor basıyorum üzerine

Koca adam olmuş masallah paşaya seninki ztn ilerde gidiodu belki haftasiyla uyumlu duruma glmistir yada yanlış olcme olabilir canim

gazelim_24 maşalllah talha paşayaa
çok takılma kiloya her dr farklı ölçebiliyor cihaz farkı da var

tecrübeli anneler özellikle kız anaları
kızlarınızın dolap şifonyer düzenlerini atabilir misiniz neyi nereye nasıl yerleştirsem bilmiyorum daha yıkamadım eşyaları ama bayrama yapmak planım fikir olursa iyi olur
tokaları ayakkabıları çorapları

ya da dolabımız bu fikir verir misiniz
ben hiç beceremem şu düzen işlerini de

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-06-01 at 00.04.48.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 74
Sorma bnde ayniyim sabah ayak agrim olmuo ama gece kalkıp kalkıp buz gibi sulara sokuorum

ay zararı olur mu bilmem ama
geçen sene sıcaklarda
ben 1,5 litrelik su şişesini buzluğa atıyordum yatmadan önce yatağın içine koyuyorum yatak serinliyor
gece de daraldıkça sarılıyordum
klima vantilatör faalan çarpıyor beni çünkü
bu sene denemeidm daha

Sorma bnde ayniyim sabah ayak agrim olmuo ama gece kalkıp kalkıp buz gibi sulara sokuorum
Benimli de ağrı gibi şiş gibi değişik bişey zaten ay sorma bende git gel balkonu yıkıyorum musluk var balkonda açıp ayağıma tutuyorum doğumdan sonrada çabuk geçmiyor ki bu durum kilodan olduğunu düşünüyorum ben

Canım ateşlenmen sıkıntı yaşaman enfeksiyon kaynaklı olabilir, Bebek iyiymiş deyip geçmemek lazım, enfeksiyon ciddi sorunlara sebep olur, bi tanıdığım yüksek enfeksiyondan dolayı bebeğini kaybetti Allah kimseye yaşatmasın, lütfen enfeksiyona git ve kontrol ettir tedavisi önlemi ne ise alınsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…