2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin canim. Bence simdiki olcum dogru gibi 10 gun onceki bana yanlis gelmisti. Ne haftasiyla uyumluydu ne de sana soylenen dogum tarihi mantikliydi. Simdi gayet guzel boyu posu kilosu masallah...

Bebek pozisyon değiştirirken ağrılar gerilmeler olur demişti doktorum bana öyle bi durum olabilir mi, dinlen istersen uzan yorulmamaya çalış

Bebek baş aşağı durumdaydı sanmıyorum bir daha değiştirsin haftası itibariyle sürekli uzanıyorum zaten iş güç yaptığım yok rabbim korusun bebeklerimizi

Ya tugba napicaz bu gece uyumamalarini birde üstüne ayak ağrıları var dün gece bi o tarafa bi bu tarafa valla sinirden aglicaktim. Tam daldım benim kız odasından bana seslenio anneee bi daha tekrar uyuyamadim .
Ay bilmiyorum ne yapıcaz,bu saat oldu kafam kazan gibi, yanıyorum cayır cayır. Açtım vantilatörü oturdum Senin olduğun yer burdan da sıcaktır, benim yazlık Gürpınar da orası kaynıyor ordan biliyorum. Başakşehir oraya göre 2-3 derece daha düşük olmasına rağmen bugün asfalttan alev çıkıyor

Maşallah nasıl net poz vermiş. Kime benziyor bu paşa? Babası gördü mü resmî?

Sagol canjm.Doktor adeta pesimi birakmiyor,mutlaka mutlaka yaptirman lazim diyip duruyor.galiba son care yaptiricam.sicak suda kup sekeri cozundurup veriyorlarmis.onu icebilecegimi zannetmiyorum.onun yerine eczaneden kutu kola gibi aromali olanlar varya ondan alayim diyorum.belki icebilirim.insallah sorunsuz atlatabilirim bu sureci

Çekmecelere badilerini yerleştirebilirsin canım. Büyük parçaları katlayıp raflara mesela battaniye nevresim gibi. Ben tokalar için süslü raf kutularından aldım içine koyup raflara koyabilirsin.

Ben ilk gebeliğimde yükleme yaptırmadım ancak tamam sorun olmadı ama bu gebeliğimde ise buraya üye oldum ve gebelik diyabetinin ne denli riskli bişey olduğunu anladım ilk gebeliğimdeki drla şimdiki doktorum aynı o zaman biraz çıkışır gibi olmuştu ama ben inat ettim bu gebeliğimde ise hemşire yönlendirdi tahliller için muayeneden önce yükleme istiyor musunuz diye sordu bende dr hanım ne diyorsa desim istiyor dedi ve yaptırdım tadıyla ilgili bi sıkıntı yok ben çayı bile daha şekerli içen biriyim heleki baklava vs yesen onlar dahada şekerli dra güveniyorsan bu konu seninle dr arasında olmalı benim fikrim öyle içince bayılacak kadar değil yüklenen şeker

Tesekkur ederim canim,yaptiricam bende.insallah sorunsuz halledebilirim.keske onu icmek yerine baklava yesek ac karnina :)))) daha lezzetli olurdu.

Eki Görüntüle 2155577
Kızlar seker yuklemesinde şöyle aromali gazozlu birsey mi ictiniz yoksa normal sekerli su mu ictiniz?
Bunda içiliyor canım sen bu durumu çok kafana takıyorsun ama abartılacak birşeyi Yok çok korkuyorsan şeker yükleme yaptırıldığında randevu alırken ilk sırayı al kendine öyle daha rahat geçer

Gazoz gibi birşey zaten çok tehlikeli birşey olsan bu kadar tıp okuyan insan manyak değil heralde yani tabi yaptırmayana saygı duyuyorum ama bu kadar korkutucu birşey değil

Bunda içiliyor canım sen bu durumu çok kafana takıyorsun ama abartılacak birşeyi Yok çok korkuyorsan şeker yükleme yaptırıldığında randevu alırken ilk sırayı al kendine öyle daha rahat geçer
Oyle yapcam canim.sabah ilk sirayi alicam.ALLAH razi olsun hepinizden.ne zman sorsam yardimci oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…