2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gazoz gibi birşey zaten çok tehlikeli birşey olsan bu kadar tıp okuyan insan manyak değil heralde yani tabi yaptırmayana saygı duyuyorum ama bu kadar korkutucu birşey değil
Ay kac gundur okudukca catladim yasin kac allah askina diye soracaktim zor tuttum kendimi ayni benim 4,5 yasinda ki kizim gibi soruyor cevapliyorum bi daha soruyor bi daha bi daha ayni onun gibi oldu catladiiimmmm yani neyse ki goz ardi et butonunu ogrendim guzel oluyor
Bu arada masallahhh nasilda guzel pasan

Sağol teyzesi Bende görüyordum dalga geçiuor sandım ilk başta baktım gerçekten soruyor cevaplıyım dedim gitmeden bayılacak tı kızcağız

Kızlar size bir sorum olacaktı idrar yolu enfeksiyonu adet sancısı gibi ağrı yaparmi bende şuan öyle bir ağrı var siddetli degil suyu son günlerde biraz az tükettim ondan enfeksiyonmu oldum acaba hemen doktora gitmek istemedim fikirlerinizi alabilirmiyim

Bendede vardı idrar yolu enfeksiyonu doktorun ilk sorduğu kasıklarında ağrı varmı oldu.İlaç vermedi kızılcık suyu iç en acilinden dedi.

Kronik bir idrar yolu enfeksiyonu hastası olarak söyliyim üst karın ağrısı iştahsızlık halsizlik sırt ağrısıı yapıyor ama aynı zamanda erken Doğum tetikleyen olduğu için dktra gitmen laızm

Suyu az tükettiysen sancı da olur, enfeksiyon da canım. Ben normalde günde iki bardak çay içerdim. Su hiç içmez hiç.de susamazdım ki, hamilelikte 2-3 litre su içiyorum. Sulukla şartlandırıyorum kendimi. Ona rağmen enfeksiyon yaşadım

Canım ben yaşıyorum, beyaz akıntim oluyor,
Ama herkesde hamilelikde olan normal akınti senin dikatine cekdiğne göre berkide değildir senisdersen dr sor.

Canim benim akintim oluyor ama hafif sari oluyo doktor bakti yara mantar faln yok iltihapta yok normal dedi

Benimde akıntım bar canım hatta korktum akıntımla suyummu sızıyor farketmiyorum diye ama bugün baktığım suyu iyiydi tekrarlayan enfeksiyonum var

Bende de oluyor ara sıra. İnternette yazıyor kıvamı artabilir akınıtının diye.
Saolın kızlar şuan için başka olmadı genelde işten gelmeye yakın oluyor yorgunluk etkili olabilirmi bilmiyorum ama bugün fazla ve yogurt tarzında olunca biraz korktum ama sizlerdede varsa normaldir dr um izne ayrıldı anca bayramdan sonra ilk gün gidicem

Doğum hikayelerine gelince bende yıllar önce çocuk isteyip dr kapılarında beklerken sedyede bir kadın geçti sesi bile öyle çıkmıyordu nolmuşki felan dedik hamileymiş dediler aradan 2 dk geçmedi hemşire babasını çağırdı kıyafetleri verin dedi baba biz gezmeye gidiyorduk eşya felan yok dedi eve gidip gelelim dedi biz şok bu kadar kolaymı oluyor dedik hemşire zaten sedyede olmuştu nerdeyse biz sadece aldık dedi güldü çok şaşırmıştım hala aklımdan gitmiyor yeşil hastane bezine sarıp anneyle geçirdiler odasına

Allah sifa versin insallah canim insallah gecmistir oylesine bir seydir ilaca bile gerek kalmaz insallah

Kızlar bugún benim sipa gòbek deligi cevremde devamli sertlik yapiyo agri yok acaba sirti yada totosumu bazende tûmsek gibi oluyo doktoruda aramak istemiyorum neyapmaliyim acaba

Ozaman acilede buyúzden gittim nesetede bisey cikmadi buseferde gidersem dalgami geciyon diyecekler

Yani ağrı daha yeni başladığı için hemen doktora gitmek istemedim ama devam ederse yarın gitmeyi düşünüyorum tşk ederim

Normalde çok icerdim benim gebelik öncesi enfeksiyon ağrım olmuştu o ağrıya benzettiğim için sorayım dedim şişe şişe aldım yanıma içiyorum sürekli gecmezse doktora gidicem tşk ederim

Oyy maşallah talha oğluşa. Kilosunu ve boyunu tahmini ölçtükleri için doktorunun ultrasonuna baglı değişebiliyor olabilir canım keşke doktora sorsaydın aradaki farkın neden oldugunu. Ama maşallah oğluş iyi büyümüş sağlıklı olsunda gerisi önemli deil kilolarımız 2 oldu ele avuca gelirler sütümüzle besleriz kuzucukları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…