2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bide o değilde benim oğlan içerde 40 haftayı tamamlarsa sadece burun olarak dünyaya gelebilir okadar büyük görünüyor burnu
Benimki de öyle ya :) 12.haftada ilk dikkatimizi cekti ne kadar buyuk burnu diye siyah beyazda..simdi renklilerde daha da büyük duruyo.merak ediyorum valla doğunca nasil görüncek kızımın burnu

Kızlar biraz özel olacak ama ağda işini nasıl yapıyorsunuz? Ben özel bölgeme jilet yapıyordum önceden lazer yaptırdım ama bitmedi. Artık göremiyorum o yüzden kesmekten korkuyorum
Komik gelecek belki ama daha önce oraya hiç ağda yaptırmadım. Nelere dikkat etmem lazım? Kuaföre mi gideyim güzellik salonuna mı? Kendi ağdamı mı almalıyım hijyenik olsun diye? Tecrübelerinizi bekliyorum

Canım etrafında güvendiğin tavsiye edilen hijyenik bir yere gitmen yeterli ağda rahat oluyor jiletle uğraşmak çok zor

Canım etrafında güvendiğin tavsiye edilen hijyenik bir yere gitmen yeterli ağda rahat oluyor jiletle uğraşmak çok zor
Evet artık olmuyor jilet. Eşimle de yüzgöz olmak istemiyorum en azından bi deneyeyim ağda yaptırmayı. Acı eşiğim yüksektir ama hiç yaptırmadım ya çok ağrır da bebeğe bi sıkıntı olur mu diye de korkuyorum

Belden mi vuruyolar iğneyi ağrı yapıyor mu

Oy masallah kuzuyaa nasilda pasa :)

Yaptım canım onun tedavisini oldum, dr a gittim bakteri 40 çıkmıştı, antibiyotik de içtim daha ne geçti ki üzerinden tekrarlasın. Onu halletmiştim
Antibiyotik kulture gore mi verildi peki. Belki yanlis antibiyotik aldin ve tedavisi tamamlanmadi. Maalesef bunlari cok yasamis biri olarak hep aci tecrubelerimi paylasiyorum ama antibiyotigin oldurmedigi mikrop daha da agresif ve guclenmis bir sekilde ortaya cikabiliyor.. aklinda bulunsun. Duzelmezsen enfeksiyona baktir muhakkak

Senin nakat gelis olup olmadigi henuz belli olmaz canim haftan cok erken. Daha 32 ye kadar yeri bol bebisin bol bol doner. Senin haftalarinda rahim buyumesine bagli bag agrisi cok oluyordu bizde de. Ondan kaynaklanabilir. Daha bebisin kilosu bile dogru duzgun yok esas agrilar icin 1 ay daha bekle.. ama rahim buyuyor senin agrilarin ondan olabilir

Crp pazartesi vericem canım. İdrar testinde 40 bakteri çıkmıştı, yanma vardı ve idrar bittikten sonra kan geliyordu 1-2 damla.

Geçmiş olsun canım. Bende karın ağrısı gibi bütün karnımın içindeydi sancı. Şurası ağrıyor diyemiyor ama kıvranıyordum.İlk defa yaşadım öyle bir sancıyı
Benim sancılarım öyle ben sana söyliyim bizimki idrar yolu enfeksiyonundan oluyorda işte oda erken Doğuma sebeb kendimi bir Türkiye’ye atsam tahlillerimi yaptrsam yine

Geçmiş olsun canım. Bende karın ağrısı gibi bütün karnımın içindeydi sancı. Şurası ağrıyor diyemiyor ama kıvranıyordum.İlk defa yaşadım öyle bir sancıyı
Cok sagol canim benimde basta kaburgalardn baslayan bir agri oldu usutmus gibi sonra kasiklarda tek kaldı bata dikkate almadim ama bu saat oldu gecmeyince size sorim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…