2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

95 tl cok ıyımıs Bursada 220 tl ye gıdıyorum . 95 tl ye ozel var mı bılmıyorum.

En son 4.30 da uyumaya alıştığını hatırlıyorum ve şuan yolda ise gidiyorum sabaha kadar tekmeden uyuyamadım tabi el uyuşması iç yanması da ayri
Allah kolaylık versin canım.
El uyusmasini gece ben de yaşıyorum. Doktoruma sordum ama çok üstünde durmadı. Sen bu durumu doktoruna sordun mu acaba ? Sadece boyun duzlesmesi vs var mı diye sordu yok cevabını alınca onemsemedi.

Beni fizik doktoruna yönlendirdi gittim o bile birşey anlamadı ben ona dedim karpel tünel sendromu bizimki atel istedim verdi onu takıyorum birde bol su içmek lazım ödem dokuya dokularda bilek sinirlerine baskı yapıyor ondan benim işim gereği öncede olmuştu bilekten operasyon geçirdim bu linki izle

dün gece neten bakdım 15000 gördüm bir an bir sıfır fazlami yazmışlar diye düşündüm.
Hastaneden hastaneye çok degisiyor tabi ama özellikle ist en pahalı şehir . Ama bebeklerimiz ve kendimiz için doğru düzgün bi yerde doğum ypmamiz gerekiyor. Herkes inş istediği yerde istediği gibi doğum yapar.

Demek ki bizim burada şuan için talebi indirmek istemiyorlar. Canım orada özel damla hastanesi vardı nur içinde yatsın anneannem orada yatmıştı ben yarı elazığlıyım ama pek bilmem orayı bana çok güzel bi hastane gibi gelmişti ki öyleydi tabi medicalpark her yerde tartışılmaz sa merak ettim orayı denemedin mi diye

Gunaydin annisler biz taburcu olduk
Gece 2 tane daha antibiyotik serum takildi,progestani fitil olarak yaptılar
Sabah kan alindi nst takildi sanci cikmadi cok şükür oyle olunca ciktik bayramdan sonra kontrole gidicem
Progestan kullanicam günlük
Direniyoruz bakalim destekleriniz dualariniz icin teşekkürler zamaninda saglikla gelsin bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…