2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

C
Ben akademiye gidiyorum sma daha dogum fiyatı konusmadim
Anim benim doktorum prof oldugu icin biraz fiyatlar yùksek normal doktorlarda azaliyo fiyat birde bu ucretin icinde hersey dahil benim acibadem sigortam oldugu icin úcrerin yùzde 80 sigorta karsiliyo bama sadece yùzde 2o kaliyo yani en fazla òdeyecegim siyat 2 000 gecmiyo o yùzden oraya yaptiriyorum

Günaydın annişlerr
Bu haftamız sancısız kasılmasız ve huzur içinde geçsin bayrama süper girelim inşallah.
Ctesi yine kontrol bardı bizim kasılma çıkmadı nidicard günde 2 ye düşürdük rahim ağzı boyumuz stabil kalmış sularımız iyi kızlar yeni pozlar verdiler :))
Bir dip not düşücem doktorcuğum karnımı sevmeyi yasakladı göbişe memişe dokunma yasağı koydu kasılmaları tetikliyor ve düzenli hale getiriyormuş,kremlenmeyide kısa tut dedi.
Birde bacaklarımda üst baldırlarda irili ufaklı morluklar var onun içinde pıhtılaşma bakacağız bayramdan sonra,biz çokta fena değiliz şükürler olsun ki :))

Geçmiş olsun canım,bu iyi haber :)

Çok şükür canım, güzel haber. Geçmiş olsun, inşallah zamanında sağlıkla gelsin yavrun canım.

Hastaneden hastaneye çok degisiyor tabi ama özellikle ist en pahalı şehir . Ama bebeklerimiz ve kendimiz için doğru düzgün bi yerde doğum ypmamiz gerekiyor. Herkes inş istediği yerde istediği gibi doğum yapar.
İnşallah canım ben ilk doğumu yapdiğim hastaneden cok memnun kaldım, ilk başda pahalı dıyordum ama artik fiyatin normal bir fiyat olduğnu anladım kısmet olursa bu doğummda orda olur.

Gözünaydın canım çok çok geçmiş olsun doğuma kadar son olur inşallah

Ayni hastane canim. Damla hastanesi medikal park hastanesine dönüştü. Bina ve imkanlar zaten iyiydi, ekip ve hizmet de eklenince iyi oldu

En son 4.30 da uyumaya alıştığını hatırlıyorum ve şuan yolda ise gidiyorum sabaha kadar tekmeden uyuyamadım tabi el uyuşması iç yanması da ayri
Senin de zor gecmis gece. Ben de cok zor uyudum. Zar zor uyuyup arkasindan tuvalete kalkınca cildirasim geldi. Sonra yine debelen dur.. simdi uyandim ama basim kazan. Allahtan mesaiyi ekebiliyorum ben. Sen bir de ise gidiyorsun.

Çok şükür canım geçmiş olsun çok sevindim Dikkat et kendine güzelce dinlen

Mahşallah güzel kızlara gözünaydın akıllı uslu hanım hanımcık yüzsünler orda

Ben bursada 65+15 tl ye gidiyorum canım. 15tl sgk ya ödüyorum eczanede ilaç.alırken. Hayat hastanesi 85 tl, doruk 75-100 tl .
Kışın burdaki muane ücretleri Türkiye’ye göre az geliyordu bana ama doların artması türk parasının bu kadar düşmesi burayıda okadar pahalı yaptıki doğal olarak herşeyi orayla kıyaslıyorum

Çok şükür canım geçmiş olsun çok sevindim Dikkat et kendine güzelce dinlen
Canim ben simdi bu kasilmalara takmis durumdayim benim 2 gúndùr ghnde 5 gecmeyecek sekilde gòbegimin cevresi yada alt tarafinda sertlik oluyo ama sadece sertlik ve gerginlik bitarafinimi dayiyo geriliyo anlamiyorum sizin kasilmalar yada yalanci sancilar nasil oluyo kafamda deki sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…