2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza ve eve dönmenize sevindim inşallah zamanında doğar ve bidaha böyle birşey yaşamazsınız.

Kutaiside dr ücreti ne kadar, 30-40 civari sanırım, untrasonda 30-70 arası. Tibiliside.

Canım kendini toplaması normal bunla beraber eşlik eden adet olacakmış gibi kasık ağrısı olsa ve bu geçmeyip sok sık tekrarlarsa tehlikeli Düzensiz gelen ağrılar sancılar rahmimizi Doğuma hazırlıyor onlar normal merak etme onu ayırt edebilirsin

Kizlar simdi ben kacinci haftada bebegin cantasini hazirlayim birde benim bi tanidigim bebegin kiyaferleeini kendi deterjaninizda yikayabilirsiniz ben òyle yaptim diyo sizce ne yapmaliyim

Tahminlerim dogru ozaman normaldir diye tahmin ediyordum birde gecende sertlik assagiya baski ve adet olacakmisim gibi bi agriyla acile gittimya ondada bisey cikmadi hayirlisiyla zamaninda su sipalarimizi dogurursak bi sorun kalmayacak

Kutaiside dr ücreti ne kadar, 30-40 civari sanırım, untrasonda 30-70 arası. Tibiliside.
50 lari birde 70 lari ye bir yere gidiyorum arada Türk parası 100 ve 140 lira yapıyor ve Türkiye bu paraya siğortanda varsa güzel bir hastanede muane olabilirsin burda oparayla sıra beklemen gerek birde

Güzel şeyler duymak çok güzel inşallah doğuma kadar sorunsuz devam eder canım senin adına sevindim. Gözün aydın akıllı cimcimelerede maşallah

Tahminlerim dogru ozaman normaldir diye tahmin ediyordum birde gecende sertlik assagiya baski ve adet olacakmisim gibi bi agriyla acile gittimya ondada bisey cikmadi hayirlisiyla zamaninda su sipalarimizi dogurursak bi sorun kalmayacak
Doğarlar Allah’ın izniyle merak etme sen Rabbim ömür verdiyse acılarını göstermesin bir şekilde çıkacaklar ordan :)

Canim cok gecmis olsun hastaneye mi yattin sen neyseki cok sukur gecmis gitmis sıkıntilarin insallah tekrari olmaz cok gecmis olsun

Günaydın güzel anneler
bayramı doğumsuz kasılmasız atlatalım inşallah
sıkı dursun bebişler

bende dün saçımı boyattım
benim bir kaç tutam renkli saçım vardı onları ve kırmızı boyadığımız saç turuncu oldu
şu anda iğrenç bir kafayla geziyorum üstüne tekrar boyucam bakayım nasıl olacak
zaten boyamakla boyamamak arasında gidip geliyordum
resmen bunalıma girdim

Kasilma degil diyemeyiz hepimizin agri esigi farkli sonucta. Birde dedigim gibi bst ye girip ne agri ne sizi ne yukselme olmadan sanci kasilma yasadigini ogrenende cok var degisik bir durum yani :)

50 lari birde 70 lari ye bir yere gidiyorum arada Türk parası 100 ve 140 lira yapıyor ve Türkiye bu paraya siğortanda varsa güzel bir hastanede muane olabilirsin burda oparayla sıra beklemen gerek birde
Kutaisi biraz pahalı sanırım, ama türkiyenin güzeliği untrasona ayrı ücret odememek, misal sozde ben devletin karşiladığı hastaneye gidiyorum, (berbat bir yer) untrason-20, dr kendisi 10 lari isdiyor hiç hakı olmadığı takdırde, tahliler ücretsiz ama bir 10-20 lari tahlilere vermemiz gerekiyor. bişey cıkıyor ila üstünede. 100 larilik bir recete yaziyor bana hiç bir yardimi dokunmadı şimdiye kadar doğru düzgün, üstelik, ama yinede kv o dr beğeniyor diye ona gidiyorum hiçde sevmiyorum. Bu arada tbilisinin beli dr seviyorum ben iyileri var, eğer sende dr memnunsansa boşuna vermiyorsan o parayi bence iyi ben boşuna harcamiş gibi his ediyorum.

Gunaydinlaaaar efendimmm :)
Kasiklarimdaki agrilar dunde devam etti aksam esimle konustuk bi doktora goruneyim diye su an agrilarim yok gitsem mi gitmesem mi bilemedim

aklın kalacağına emeğin kalsın
doktorlar yavaş yavaş bayram tatiline çıkıyorlar
bence git sonra gitse miydim diye düşünüp kendini üzme hem rahatlarsın bir şey yok dediği zaman

Yani işte bunada şükür Türkiye’yeyle kıyaslayınca tabi aradaki fark üzücü oluyor ama normal tabi 10 sene kadar geride Türkiye’den ama buna rağmen iyi toparlayan bir ülke

aklın kalacağına emeğin kalsın
doktorlar yavaş yavaş bayram tatiline çıkıyorlar
bence git sonra gitse miydim diye düşünüp kendini üzme hem rahatlarsın bir şey yok dediği zaman
Cok iyi dedin bi gidim en iyisi zaten dustukten sonra aklim kalmışti hem gormus rahatlamış olurum bugun de hava çok basik ondan midir bilmiyorum icim cok sıkılıyor Allah hayretsin

Ben bursada 65+15 tl ye gidiyorum canım. 15tl sgk ya ödüyorum eczanede ilaç.alırken. Hayat hastanesi 85 tl, doruk 75-100 tl .
Bilmiyorum ki bursadakiler bayagi yuksek fiyatlar söylüyor hep.. istanbulu bile sollamis hatta. Sanirim acibadem cok pahali. Arkadas yazmis ben 220 ye gidiyorum 95 e hastane var mi bilmiyorum diye. O yuzden eger oyleyse Bursa kendini aşmış yazdim

işte duymayı beklediğim cevap :) umarım benim de öyle olur. 1.5 saatte her şekilde doğururum yani :)
Benim ikincim ilkiim 8 saat sürdü,bir doğum hikayesi okumuşdum ilk doğumu 6 saat, 2 ci 3 saat, 3 cuyu 1,5 saate doğurmuş, bu hesaba göre 4 saate doğururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…