2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Acıbadem en pahalısı bursada onun ucretını bılmıyorum dogum orada cok pahalı oldugu ıcın baslamadım. Benım gıttıgım hastanenın sıgortayla anlaşması yok burada en cok tercıh edılen doktorlarda kendılerıne muayenehane acıyorlar dogum ıcın hastanelere gıdıyorlar onların fıyatlarıda benım gıttıgım hastaneyle asagı yukarı aynı

Haklısın canım. Pembemavi, Acıbadem gibi yerlere gidiyorlarsa tabiki fiyatlar öyle yüksektir. Sgk destekleyen özeller daha uygundur.

Cok iyi dedin bi gidim en iyisi zaten dustukten sonra aklim kalmışti hem gormus rahatlamış olurum bugun de hava çok basik ondan midir bilmiyorum icim cok sıkılıyor Allah hayretsin

havadan olabilir orada nasıl bilmiyorum da burada yağmurdan önce basıklığı var nefes alınmıyor resmen

hastaneden hastaneye fark edyior ya
ben 90 muayene ücreti ödüyorum
doğumda sezeryan normal aynı 2500 tl

hangi hastaneye gidiyorsun sen

hakikaten çok güzel doktorlar hep özele döndü
hastanede olamyınca da bana fazla güven vermiyor
acil bi durum olsa

Güzel şeyler duymak çok güzel inşallah doğuma kadar sorunsuz devam eder canım senin adına sevindim. Gözün aydın akıllı cimcimelerede maşallah
Kafaya takmaya kalksam takacak çok şey var ama sanki ben pozitif oldukça işlerde güzel gidiyor canım inşallah her birimiz sağlıkla zamanında pembe popoşlularımızı kucaklarız,bugünde odaları gelecek o telaşla birgün daha atlatıcaz böyle böyle güzel geçsin günlerimiz :)))

Evet canım güzel düşün güzel olsun. Bizimde bugun bir mağazadan haber gelecek oda bulamadım daha herkeste bebek odası yapma kullanılmıyo diyor ne yapacağımı şaşırdım zaman daralıyor ve hiçbir hazırlığım yok

Hamilelikte zor vallahi. Şuan en azimli diyet uygulayanımız sensin sanırım. Maşallah arkadaşım
Ben sifir tuz sifir seker sadece meyve yoyorum artik tatsiz tutsuz beslenmekten bi hale geldik sadece bebise faydalı yiyecekler
Hamile kaldığimdan beri küçüldum iyice sadece top gibi karnim var +4.5 kilo devam bakalim

Agrisi sancısı kasilmasi olan veya olduğunu dusunenler
Ben iki haftadir bu sanciyi yasiyormusum haberim yokmus , bebegin toparlanmasini da yasiyordum poposunu dikti vs diyordum bunlar hep sanciymis
Panikde olmayın tabiki ama rahatsızlık veren bir durumu da dr danisin mutlaka
Ben danismasaydim su an calismaya devam.edecektim ve belki acil.doguma girecektim
Kendinizi bunaltmadan dinleyin makata vuran tuvalet hissi alt tarafi rahatsiz eden baski ve toparlanma benim.nst de cikip tespit etiigim agrilar
Bebeklerdr buyudu baskıları da artti o yuzden sizde boyle olmayabilir
Benim arkadaşım kontrole gitti sifir sanci hissiyle meger varmis hissetmiyirmus sabah doguma aldilar
Kişiden kişiye değişiyor

Canım valla benim tek olsaydı yapmıcaktım ama biz evlenirken mobilyalarımızı aldığımız yer odayı bize hediye yaptı hamile olduğumu duyunca sağolsunlar beleşe geldi yani halamızda park beşik verdi bize hiç kullanılmamış onuda yanıma koyucam yatak odasına,bi süre bizim kızlarda odada uyumıcak zaten ama hazırda bir oda bulunacak

merhaba arkadaslar, dogum ücretleri konusulmus
istanbul bu anlamda cok fena
ben ılk kızımı özel hastane de dogrdum ama calıstgım kurumun anlasması vardı hıc para ödemedım
sadece şuna dua ettım dogum bu ne zaman nerede olacagı bellı olmaz Allahım iyi ınsanlarla karsılastrısın

gece oldu dogumum doktordan da ebeden de hastabakıcıdan da Allah bın kere razı olsun
benden baskası yoktu o gece şansıma ve cok ıyı davrandılar bana

sımdıde ıstedıgım doktorun bıze anlasmalı fiyatı 110 lira idi muayen ücreti ayyy ne gerek vermeyeyım o parayı dedım
bendekı rısklı durum ortaya cıkınca ödedegmz paranın haddı hesabı yok:) sağlık olsun yeterkı hiç gözumde yok

dogum ıcın küvoz durumları olmaz ınsallah o da ayrı ücret onun haricinde sımdıden 10 bınliraya yakın bır fıyat lıstesı elımde var
o da yıne ındırımlı halıyle bu fıyat

sonumuz iyi olsun yeterkı.

neyse cok uzun yazdım sonc olarak maddı durumunuz el verıyorsa ve güvenıyorsanz lutfen özel hastaneye gıdın. yüzde 80 ilgi alaka daha iyi (duydugum kadarıyla) bir kadın ömrü hayatında kaç kere dogum yapacak sonucta.

ve hep dua edelım her zaman heryerde ıyı ınsanlarla karsılasalım dıye.

Bende bastan muayenehanesıne mı gıtsem bı doktorun dedım ama sonra hastane acıl durumda daha ıyı olur dıye dusundum. Ben pembe mavıye gıdıyorum. Ilk gebelıgım kurtajla sonuclandıgı ıcın benım heran ulasabılecegım bır yer olmasını ıstedım ve cok az hastane acılde kadın dogum uzmanı bulunduruyor . Ben aklıma bısey takıldıgında yada bebegımı merak ettıgımde heran hastaneye gıdebıldım ozellıkle ılk zamanlar cunku devamlı kadın dogum uzmanı bulunuyor

Günaydın kzualr ayıptır söylemesi yeni uyandım kiskandirmak givi olmSn da hic uyku problemin yok. Ben bocugumu yerim bni hic hic sıkıntıya sokmuyor kuzucumm.... Kasilma sanrsam bnde de oluyor ama eskiden tümseklik oluyordu smdi sadeve bi sertlik elimj koymasamda anlamm yani. Cok kafaya takmak istemiyrum kotuyu çağırır gibi... Oncek gebeliklerde deli givi herşeyi araştirio morlsimi bozup kotu soucuds kotu almstim... Csrmsba randevum var dr. Sorarim zaten....

Heh ayni hava burda da var bunaltici bi hava. randevumu saat 4.20 ye aldim gidim de bi serinlik gelsin icime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…