2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok iyi hayırlı doğumların olsun

Teşekkür ederimm :)))
Benimki mecburiyetten Zamanında dikkat edip kilo almasaydim kilolu hamile kalmazdim
Beboş için her şeye değer diyorum sabrediyorum.
Hamileliğn boyunca kilo almadınmi hiç? Hamilelik öncesi boyun kilon ne kadardı? Bende kilolu hamile kaldım ama diyet falan yok bünyem cok zayıf bu yüzden iyi beslenmem lazım bebek ve kendim için. Bu yuzden diyet yapma seceneğim yok şimdilik.

Cok haklisin canım, ben ilk doğumumda hastaneye gitdiğimde 4 cm acıklığa kadar olan sancımı his edemedim ama sancım vardı üsdelik düzenli, şimdi bu haftalarda eyer öyle bir sancı yaşasam haberim bile olmaz biraz kendimizi dinlemek gerek.

O makata vuran tuvalet hissi alt tarafi rahatsiz eden baski ve toparlanma 2 gun once bnde de cok fazlaydi..acile gidicektim hatta.dinlendim gecti..dun olmadi mesela..tekrarı olmayinca sorun teskil eder mi acaba yaa

Bişi sorcam ikisine 1 yatakmı yoksa 2 yatakmı olacak ay bian öyle gözümün önüne geldi tek yatakta 6 aylıkkenki halleri aboooo :) :)

ilk gebeliğinde sorunlu olmuş bence doğru bir karar vermişsin
tamam dışardaki doktorlar çok iyi ama dediğin gibi bişi olduğunda elin kolun bağlı kalıyor

Heh ayni hava burda da var bunaltici bi hava. randevumu saat 4.20 ye aldim gidim de bi serinlik gelsin icime

ohh iyi saate almışsın öğle sıcaklığı da geçmiş olacak

Gnrcnn maşallah prenseslere yaaa
ne de güzel poz veriyorlar

Canım unuttum sen hangisini kullanıyordun iğne ne icin kullaniyordun
Kan sulandırıcı inohep kullanıyorum canim, gebeliğe bağlı kan pıhtılaşması var önceki gebeliğimde de kullanmıştım, öncesinde bilmediğimiz için düsuk yaşadım canim, sen de mi kullanıyorsun iğne ?

Bizde maddi açıdan zorlancagimizi düşündük daha doğrusu ben kendim eşime demiştim çok para harcamayalım malum masraflar arttı ama sağlık olunca hele bir de böyle riskli durumlar olunca borç harç ta olsa özele gitmeye karar verdik her bakımdan içim rahat Suanda. İnsallah herkes için hayırlı olan hastane ve doktor nasip olur

Aynen canim esimde tekrar ise donmicek iftar saatine kadar bebisin alisverisini yapcaz:) bi de pijama bakcam artik kendi hastane cantami hazır edeyim temmuz basi ortasi gibi de bebegin eşyalarını yikar utuler çanta yaparim insallah :)

Kızlar biraz once hastane odası susleme için sipariş verdim içime cok sindi inş istediğim gibi gelir. Cikolatayi sona biraktim onuda haciseriften siparis vercem ztn şube eminonu tarafında gün içinde soğuk teslim ediorlarmis. Bikac ucan balon hosgldin yazisi oldumu tamamdir resim paylasiorum bakarmisiniz. İsim degisicek tabi Deniz olucak.

Kapı susu
Minder
Lohusa tacı terlik
25 adet magnet renkleri degisicek
Kuvoz cibinlik
Melek kanatlı tulum

Eklentiler

• 2018-06-11 13.17.34.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 83
  • 2018-06-11 13.20.30.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 91
  • 2018-06-11 13.26.23.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 2018-06-11 13.27.51.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 105
  • 2018-06-11 13.28.56.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 84
  • 2018-06-11 13.29.47.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 89
merhaba kızlar çalışabilir raporumu aldım iş yerime verdim çok şükür :) hayırlısıyla temmuzun 2 si itibari ile de çalışamaz raporumu alıp izne ayrılmayı planlıyorum bir aksilik olmazsa. bu arada 32 haftada tam 2102 gr olmuşuz. ben hiç kilo almamışım ama tembel bir çocuğum olacak kıçını dönüp uyuyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…