2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle süslenin canım kaça bu paket

Cok güzel, allah zamanında kulanmayı nasıp etsin. Cok tatlı hepsi.

O makata vuran tuvalet hissi alt tarafi rahatsiz eden baski ve toparlanma 2 gun once bnde de cok fazlaydi..acile gidicektim hatta.dinlendim gecti..dun olmadi mesela..tekrarı olmayinca sorun teskil eder mi acaba yaa
Sık tekrarlarsa sorun teskil ediyor canim sen kendini talip et siddeti ve sıklığı artarsa gidersin

Evet bendede pıhtılaşma var oksopar kullanıyorum bende birde ekopirin doktorunla doğum şeklin hakkında konuştun mu peki

Kizlar bir sey sorcam gogus ucu kremini ne zaman kullanmaya baslanmali
İlk hamileliğimde hiç kullanmadım duşa girdiğim de lifle çok bastırmadan uçlarını çıkarmaya çalıştım doğuma giderkende soğan koydum çantama.ne çatladı ne kanadı bundada soğanı atıcam çantaya :)

Soğan mııııııııı bebek nasıl emecek peki nasıl kullanıyorsun soğanı

Ben sifir tuz sifir seker sadece meyve yoyorum artik tatsiz tutsuz beslenmekten bi hale geldik sadece bebise faydalı yiyecekler
Hamile kaldığimdan beri küçüldum iyice sadece top gibi karnim var +4.5 kilo devam bakalim
Hey maşallah. 4.5 zaten bebek,suyu,kesesi. Hatta daha fazla. Ya ben yemeği tuzsuz yerim ama bazı meyveyi tuzlamadan geçemiyorum. Baklava börek yemiyorum ama arada a1-2 kaşık reçel, veya döner yiyorum. Sonuç 8 kilo..

Evet bendede pıhtılaşma var oksopar kullanıyorum bende birde ekopirin doktorunla doğum şeklin hakkında konuştun mu peki
Canim benim ilk doğumum sezeryandi buda sezeryan olacak zaten düşüncemde bu, doktorumada normal
Olabilirmiyim diye hiç sormadım..bide kan sulandırıcı riskli bi konu iğnenin vurulma zamanı suyun gelmesi vs bunları arasında zaman geçmesi gerekiyor bunu ayarlamasıda zor.sen ne düşünüyorsun ?

Ben devlet hastanesinde dogurcam insallah ozeldede olsan devlettede olsan kotu insan her yerde kotu allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin
Ayni şeyi düşünüyorum devlette de var isinin ehli gerçekten severek yapan ama az. Yanı özel olunca ilgi alaka artıyor tabi. Ama özel hastanelerin hepsi de süper duyemiyoruz ben çok araştırdım daha makul bi yer aradım devlete de gittim 2-3 ay kontrollerim için ama
Memnun kalmadım. Kendim icin en iyisi bildiğim güvendiğim ve ilk doğumumu yapan doktoruma gitmek olduğunu anladık. Allah herkesi iyi doktorlarla
Karşılaştırsın. Bu arada ben 6. Aydan sonra medikal
Parka başladım. 6 ay gitmemek için direnmiştim. Doktorun içine sinmesi kadar önemli bisey yok gerçekten, mutlu bi şekilde gidiyorum artık kontrollere. Sizin icin de hayırlısı neyse o olur insallah.

Valla kafam çok karışık doktorum 37 de konuşucaz ama engel değil iğne normal doğuma dedi başka bir doktor da normal engel değil ama önceden bir tarih belirleyip iğneyi kesip bebeği almak daha güvenli dedi kafam çok karışık benimde mesela allah korusun iğne vurduğun birgün aniden doğum olsa gününden önce ne olucak dedim bunlar bizim düşünceniniz şeyler dedi doktorum suanlik bu konu belirsiz benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…