2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzeller. Güle güle kullanın inşallah canım. Çok tatlılar

Eğer ilk bebeğinse denemek mantıklı. Engel değil tabıki, ama zamanı ayarlamak önemli, ilk doğumumda bende bu yüzden düşünmedim bir de normal
Kişilere göre kanama riskimiz fazla, kişiye göre değişir korkutmak gibi olmasın ama mesela benim iğne yerlerim çok kanıyo durmuyo bant yapıştırıyorum bazen bi bakıyorum kanamış sabaha kadar az az. Ben korkarım bu yüzden istemem ama istemek önemli en başta. Gereken yapılır doktorla ayrıntılı konusarak

Soğan mııııııııı bebek nasıl emecek peki nasıl kullanıyorsun soğanı
Canım göğüsüne sürüyorsun yara falan olmuyo bebekde baya emiyor yani, tek korkum hastane odası çok kötü kokarsa diyordum ama özel oda havalandırınca bişey kalmıyor,ne varsa koca karı ilaçlarında var :)

Gerçekten??? Sadece 3 kilo??? Utandım ne pis boğazmışım meğer )))))
Geçen hafta kontrole gittiğimde doktorum 8 kilo almışsın dedi şeker çıkmasaydı ve dikkat etmeseydim beni kimse kaldıramazdı bence kilo alır başını giderdi. Asıl ben utandım şimdi

Hey maşallah. 4.5 zaten bebek,suyu,kesesi. Hatta daha fazla. Ya ben yemeği tuzsuz yerim ama bazı meyveyi tuzlamadan geçemiyorum. Baklava börek yemiyorum ama arada a1-2 kaşık reçel, veya döner yiyorum. Sonuç 8 kilo..
Artik yiyecekler gözümün önünde ucusuyor biride yararli degil ben lohusada alicam kilo artik sakliyirum kendimi insallah seker devam etmezde

Ben yanlış vurduğunda kanıyor ama hemen duruyor göbeğinden mi vuruyorsn

Bemde oda yapmayacagim sade bir besik aldim zaten 3 sene anneyle ayni odada yatiyormus nasip.olursa 6 yasina kadar oda yapmayi dúsúnmùyorum aldigim besikte 5 yasina kadar yatiyormus bos odaya onu koyarim oda alinana kadar onda yatar zillim

Hayirli olsun canım, 3 sene bebekmi anneyle aynı odada yatiomuş ? benim kiz 7.ayında kendi odasında yatmaya başladı sadece 7 ay bizim yanımızda besikte yatmisti, her bebek farklidir tabi ama baştan alistirmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…