2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 7 kilo aldım toplamda. Boyum 170 ama kilomu buradan yazmayim sana özelden atarım. O kadar fazla yani
Hatırladığım kadarıyla senin kilon çok çok fazla değil o yüzden diyet yapmana gerek yok bence. Hamileliğin keyfine var, kiloyu dert etme.

Yarın 30.haftam doluyor 30+0 bugun kontrolde doktor şekere dikkat et demişti (sınırda çıkmıştı) bebek 1726 Gr imiş, normali ne ki dedim 1500_1600dedi, 2hafta sonra nst ye başlayacakmisiz, bakalım.. kızım normal doğum ile 3850 doğmuştu, dua ediyorum oglum 4 ü geçmez İnşallah hatta 3500gr bile ideal, sizinkiler ne alemde kızlar, 125gr fazlalık da çok gelmedi açıkçası

Pazartesi gunu 29+1 de 1550gr di benim oglum :) bakiyorum eski usgdeki olcumlerine kızımla kiyasliyorum asagi yukari aynilar. Kizim 37+1 de 3200gr dogmustu buda oyle olur kanimca.

Kizlaar haftamiz olmus 30 kusur hala 3-5 kiloyu konusup dert ediyorsunuz.deli etmeyin beni ya..
Son 1 aydir hic kilo almamisim hala +20 deyim ama konusmuyorum.bikini giyip foto attirmayin bana.yakarin uleyyyynnnn.
Bikini giyebildiğine göre oldukça fitsin. Dün eşim lidl dan hamile kotu almış 44 beden canım şyimisin dedim o ne 44 o kadar şişştimmi ben bu büyük olur dedim. giydim ve oldu çok az bir bolluk var oda daha 2.5 ay var dolar o vakte kadar. Yani ölesim geldi kızımın canı sağ olsun dedim Veririm inşallah

Hayirli olsun canım, 3 sene bebekmi anneyle aynı odada yatiomuş ? benim kiz 7.ayında kendi odasında yatmaya başladı sadece 7 ay bizim yanımızda besikte yatmisti, her bebek farklidir tabi ama baştan alistirmakta fayda var

ben de kızımı ayırırım dedım ama ıkı evımde de yatak odası ıle kızımın odası arasında mesafe vardı
bi de gece cok kalkıyodu emzırıyodum felan yanımda yatsın dedım
sonra ıse baslayınca vıcdan yaptım yatsın yanımda dedım
dogudugundan berı odası vardı ama sonuc olarak 5 yasına geldı ama uykuya bızım odada dalıyo
kendı odasına göturuyorz sabah tekrar yanımıza gelıyı:)

ama cok erken odasına alıstıran arkadaslar vardı
bence en temızı odasına alıstrmak cocukda buna müsaitse tabı

Selam canim bana normal geldi, birde kafama takılan benim de şeker sınırda çıktı gelişimi benimde Bebisin biraz önde demişti doktorum ama şekere bağlamadı yanı onunla
İlgili olabilir mi ? Birde sana da sınırda çıkınca sadece dikkat et mi dedi? Dahiliye vs yönlendirdi mi ? Şekerini takip ediyormusun günlük?

Dahiliyeye gittim bir hafta boyunca sabah ogken- öğlen akşam şeklinde olcum yaptım o dönemde diyet yaptım doktor normal dedi, diyete devam dedi ama benim tatlı krizleri m tutuyor, dayanamiyorum bazen

Nisan gelince doktorum bekleyecegiz 10gun içinde doğum olacak habercisidir nisan demişti, ama suyun gelince dogum hemen baslar gel demisti
Doğrudur iki hafta sonra bile doğum başlayan var ama benim makat gelis olmasi 2cm aciklikla nisanin gelmesi ve doktorumun 120km mesafede olmasi sebebiyle kilosuda iyi olunca beklemedi aldi sezeryana.

Bacaktan vuruyorum ben Bayadir yanlış vuruyorum arada canim Acıyor baya yaparken normal ama demek istediğim kan durmuyor hemen iğne
Ucu kadar bi yer sabaha kadar kaynadığı oluyor yanı

Anladım canım ben hala göbekten vuruyorum sanki saçma ama bebeğe daha çok etki edecekmiş gibi geliyor :)

İnşllah hep beraber fazla kilolarmizi vericez, doğum sonrası, artık kiloyu fazla dert etmek isdemem son 7 haftam.

Telsiz olduğu için oda mesafesi çok sıkıntı olmadı, benim kızda arada gece gelio uyanio ama sonuc olarak kendi odasında yatio , ama bazı çocuk kabul etmio korkuyo tabi her çocuk birbirinden farklı cnm

Hayir nisan geldi dogum basladi ancak makat gelis oldugu icin spinal sezeryan oldum.

Aaaa sen spinal sezeryanmı oldun canım ayy anlatsana biraz kaç dakika sürdü mesela heyecanlandınmı ve en can alıcı korkulu konum heyecanlanırsam panik olup ağlayıp sızlayıp bağırırsam sakinleştirici veriyorlarmı :)

Cok sakindim :) plansiz oldu on gun sonraydi normalde sezeryan gunum ve daha doktor ile dogum uzerine hic konusmamistik ben esimde girecek saniyordum almadilar iceriye tek stresim bu oldu. Ama ameliyathane oyle sogukki hazirlik yapılıp igne vurulurken tir tir titredim resmen belkide heyecanda eklenmistir :) ekip cok guzeldi yilbasi ertesi pazar gunu resmi tatil ama tam kadro hastanedeydilet cok buyuk sansti benim icin. 2017 nin edirnede ilk bebegi kizim:) konustuk ettik ben hala baslamafilar sanıyorum onun sakinligi vardi herhalde doktorum bacaklari cikti kucuk hanimin simdi basini cikartacagim annesi az kaldi demesiyle afalalladim akabindede ağlamasıni duydum :) o an korku stres yok sadece nasil birsey kime benziyor saci varmi bir kusuru varmi napiyorlar ona? Hep bu sorular vardi kafamda onu temizlemelerini ilk kontrollerini giydirmelerini izledim asagiyi hic dusunmedim ama ne zaman ki kizimi cikarttilar disariya iste o zaman operasyonda oldugum jetonu dustu geri kalan on dk lik surec inan bir saat gibi geldi bana oyalanacak birsey olmayınca stres basti. Genel olarak cok memnun kaldim iyiki uyaniktim hani korkacak panikleyecek bir durum yasamadim ama ameliyat suresince sol basimda anestezi uzmani oturdu yanimda sorun olsa hemen uyutmak için bekliyordu o anlamda icin rahat olsun anneyi riske atacak birsey olmuyor her türlü onlemi aliyorlar. Anestezi verilmesi ve odaya cikisim arasinda 25-30 dk falan vardi toplamda ama zaten bunun cogu hazirlikla gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…