2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim banada böyle kolaylık nasip etsin çok korkuyorum çok.Bende bide kapalı alan korkusu var sezeryandan korkmuyorum ama ellerimi bağlamalarından ve kalkmaya çalışmaktan panik yapmaktan çığlık atmaktan bayılmaktan çok korkuyorum. Dün mübarek gün çok dua ettim bu korkumun gitmesi için.Ayy sen harika geçirmişin doğumu canım.

Boyle kendini sartlandirma istersen akisina birak. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin insallah.

Fazlaliklar sonradan verilir tabi ama benim de tek derdim aldigim kilolar dogumu zorlastirir mi diye. Diyet yapmadim, su ana kadar 9 kilo aldim, boyum kisa diye biraz endise ediyorum. Bebegin kilosunu bilmiyorum.

Doktorunuz sizin kilonuzdan mi yoksa bebegin kilosundan mi zor olacak dedi?

Ben tekzen den sifonyer alicam uzun derin buldum bo tane 2 tane ondan alip esyalarina onu kullanicam
Biz de evi satılığa koyduk taşınacağız diye oda yapamıyorum aslında boş odam var ama.. Doğumdan önce taşınabilecek miyiz o da belli değil. Ne yapsam şaşırdım kaldım Sen nasılsın bu arada canım? Evdesin değil mi? Korkuttun bizi

Sadece beşik alan annişler bebeğin kıyafetleri eşyaları vs dolap işini nasıl yapacaksınız?
Ben yukseklik ayarli besiklerden alicam. 3-4 yasina kadar kullanilabilenlerden. Ilk 3 ay bizim yatak odasinda duracak sonra ayri odaya tasimayi planliyorum. Baslangicta kendi sifonyerimde yer acarim diyorum ama sigmazsa ikeadan dolap alicam. Moduler tarzda istediginiz gibi ayarlanabilen hos seyler var.
Yatak odamizda besige yer acabilmek icin yatagimizi sattik bu haftasonu, daha kucuk bir yatak alicaz. Ekstra dolaba yer yok. Esim zaten dosekleri rahatsiz buluyordu, bu sayede onlar da degismis olacak.

Güzel düşünmğşsünüz canım. İkea'ya baktım ben de kullanışlı dolaplar var. Ama çok da ucuz değil. Oda yaptıktan sonra elimde mi kalır, gereksiz harcama mı olur diye kararsız kaldım o yüzden.

Aslinda en bastan kendi odasinda baslatmak istemistim ama dogumda esimin annesi gelicek, sonra babamlar 1 haftaligina, arkadan esimin babasi derken ilk 3 ay misafir odasi olarak kullanicam bebegin odasini.

Yurtdisinda olunca bebek ziyaretleri mecburen yatili oluyor :)

Sagol canim sabah taburcu oldum.iyiyiz cok şükür kucuk sancilar oluyor ama progestan basladik insallah azalir duzelir

Aslinda bizim icin ikea hem guzel hem de en ucuzu :) Ama turkiyede daha uygun secenekler vardir tabi.
2 secenek var, cocuk grubundaki dolaplardan alirsan onlari ergenlige kadar filan kullanabilirsin bence. Ilerde buyuyunce besikten yataga gecer ama dolaplar hala kullanilabilir. Ya da normal dolap gruplarindan alabilirsin ama tabi onlar sonradan sana fazlalik olabilir, mesela biz PAX grubundan kendimiz bi dolap yaptik koridora, palto ayakkabi, elektrik supurgesi, ivir zivir herseyi aliyor, hem de guzel duruyor bence.

Ben
Dr. Sordum bn hiv kilo almıyorum die bisver napcan kiloyi dedi alma n gzuel doğumun kolay olur dedi bana..

Ben

Dr. Sordum bn hiv kilo almıyorum die bisver napcan kiloyi dedi alma n gzuel doğumun kolay olur dedi bana..
Bebegin kilolu olmasinin yarattigi sorunu anliyorum, ne kadar iri bebek olursa o kadar zor oluyor cikarmak :)

Annenin kilosu konusunda sanirim, sanci sirasinda fazla kilolar anneyi yordugu icin ve ikinma sirasinda gucsuz kaldigi icin oyle diyorlar. Gedci ben sordugumda genelde hersey normal deniyor. Ben de madem kilo aldim son bir ay kondisyonu iyi tutayim diyorum.

Yurtdışındaysan aynen haklısın tabii :) Evet aslında pax tipi olanlar da hoşuma gidiyor. Biraz daha araştırayım teşekkürler canım

Hayirli olsun canım, 3 sene bebekmi anneyle aynı odada yatiomuş ? benim kiz 7.ayında kendi odasında yatmaya başladı sadece 7 ay bizim yanımızda besikte yatmisti, her bebek farklidir tabi ama baştan alistirmakta fayda var
Bana sòylenenler òyle canim eltimin oglu yaninda yatti kac sene tabi bemde okadar alistirmayi dúsùnmuyorum ama emzirirken yanimda olsun diyorum

Kizlaar haftamiz olmus 30 kusur hala 3-5 kiloyu konusup dert ediyorsunuz.deli etmeyin beni ya..
Son 1 aydir hic kilo almamisim hala +20 deyim ama konusmuyorum.bikini giyip foto attirmayin bana.yakarin uleyyyynnnn.
Heeyyyyttttt beeee yürü kız kim tutar seni bayadır evham yoktu kiloyu atalım dedik ortaya

Kızlar ben gibi ev dışı gezmek yasak olanlar bu son zamanlar yürü egzersiz yap doğum kolay olur diyolar ya bizim işimiz çok zor ozaman evde hareket etmekle yürüyüş yapmak dışarda fark var

Kızlar ben gibi ev dışı gezmek yasak olanlar bu son zamanlar yürü egzersiz yap doğum kolay olur diyolar ya bizim işimiz çok zor ozaman evde hareket etmekle yürüyüş yapmak dışarda fark var
Canım benim yasak olmadığı halde yürüyemiyorm normaldede yürümeyi sevmem şimdi göbek bide sıcak fenalık geliyor ayaklarımda şişiyor yürüyünce normalde yürüdüğünde şişmesi lazım ama evde ofise arabayla orda klima önünde sonra eve tekrar klima önündeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…