2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mesela genelde derlerki sezeryan olacak kişiler bebeğin doğum kanalına girmemesi için en geç 38. hafta doğum yapması lazım yoksa doğum kanalına bebek girerse tehlikeli derler ozaman bu hatalı bir yaklaşımmıki?

Daha dikkat et kendine canim.benim pek mumkun degil oglumdan dolayi ama sen cok yormadan yap islerini dikkat et
Öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen genede abartıyorum canım heleki bu ara bebegin odası için magaza magaza koşturmaktan bittik valla bulamadıkta bişi. Mecbur aramaya devam

Ya eşiminkinin horlama temposunu alışdığım için artık rahatsız edemiyor ama bu amca acayip bir ses çıkarıyor:)
Tempoo benimki kukruyor mubarek bu aralar sanki hamile olan o yoruluyor zorlanıyor:) bizim komsu falan degilsin dimi esim olmasin rahatsız eden amca :)

Ya benim canım toprak yemek istiyor kızlar çıltırcam resmen Türk kahvesi içip telvesini yesem azalıyor ama bu saatte yesem olmaz işte
Ahaa buda benden deli gibi telve yiyorum bnde ama bnm onceden de vsrdi.kansizlik belirtisi hep bunlar.bikac saat once turk kshvesi ypip ictim telveyide siyirdim tabiki

Ahaa buda benden deli gibi telve yiyorum bnde ama bnm onceden de vsrdi.kansizlik belirtisi hep bunlar.bikac saat once turk kshvesi ypip ictim telveyide siyirdim tabiki
Çok lezzetli ama bende eskidende severdim ama şimdi daha lezzetli geliyor ay yapsam yatamam yapsam nasıl daynıcam o değil söyle söyle hepinizin Çanını çektirecem herkes içip uyuyamıycak

Çok lezzetli ama bende eskidende severdim ama şimdi daha lezzetli geliyor ay yapsam yatamam yapsam nasıl daynıcam o değil söyle söyle hepinizin Çanını çektirecem herkes içip uyuyamıycak
Bende kahvenin oyle bir etkisi yok bes tanede icsem uyuyorum ama şuan sıcaklarla problemim var beni tek etkileyen sicak. Kizim ocak bebegiydi kasim aralik ter bir yerlerimden sapir şupur damliyordu ben temmuzu agustosu hic hic dusunemiyorum suan. Klima altinda altinda duruncafa burnum tikaniyor nezleye donuyorum cok etkiliyor hangisi daha uyi bilemedjm.

Kilosu yokta sigara faktoru var. Ben cok rahatsiz oluyorum ama kiz koyun koyuna yatiyor ninni geliyor ona alismakla alakali sanirim :))
Benimde uykum çok ağırtır uykuya dalarsam top patlasa uyanmam eşimde uyurken hep telefondan belgesel açıp öyle izleyip uyuduğu için bende o belgesel sesi horlama sesi o ritimde uyuyorum ya ben belki o yok bu sesler Yok diye uyuyamıyorum

Valla canim uyku oylede boylede tutmuyorsa yap ic.bende aklimdan cikaramadigim icin yapip ictim..2. Yi icmem ama zorluyrm kndimi sınır gunde 1 ama bn gun asiri icmeye clisiyrm.ilk zmnlar bayildgm kahveden tiksinmiştim son 1 aydir yine tutkunuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…