2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Klima karın ağrısıda yapıyor bende açıp serinletip kapatıyorum tekrar açıyorum açmasakts uyuyamıyoruz Benimde oğlanda Nisan ayında doğdu çok sıcaklara yakalanmadım hiç uykusuzluk çektiğimi hatırlamıyor dünya kadar sancı çekip uyumuşum haberim Yokmuş :)

Ben kahveyi hiç bırakmadım sadece azalttım işte bende gümde bir yada iki bardak içiyorum abartmaktıpımız süreçe bir sıkıntı yokmuş sanırım bide Türk kahvesinde ben küçük fincan yerine büyükle içiyorum

Bende gunde iki iciyorum cogu zaman kizimdada ictim. Ama onun disinda kafein tuketimim olmuyordu.

Tıp surekli ilerliyor eskiden dogru bilinen cok sey bugun yanlismis deniliyor. Ben doktorlardan dogum kanalina giren bebege sezeryan olmaz diye hic duymadim. Oyle olsa acil sezeryan olmaz. Normal dogursun diye beklenen ama doguramayinca sezeryana alinanlar var sonucta.

Sanci olmayinca bebek doguma hazir degil aslinda. Disardan mudahele ile dogurtuluyor. En azindan onun da hazir olmasi beklenebilir gibime geliyor. Sanki daha mantikli

Ben şimdi sezaryen olursam 37 38 de alırlar herhalde ozaman ay az kaldı gerçekten
Aksi bir durum olmadikca evet dr o tarihler arasinda bir gun planlamasi yapiyor. Bizimki acele etmezse eger iki hafta sonra günu netlestirecegiz. 08.08 diye planlamistik ama 01.08 e de çekebiliriz bakalım böyle bakinca az kalmis duruyor :)

Sanci olmayinca bebek doguma hazir degil aslinda. Disardan mudahele ile dogurtuluyor. En azindan onun da hazir olmasi beklenebilir gibime geliyor. Sanki daha mantikli
Bende bu konuda şimdide suçluluk duyuyorum kendim için yani eşim yanımda olsun istiyorum ben Türkiye’de olucam oda bekleyemez yanımda işleri var sancımı beklesem tabiki yetişemez Doğuma bencillik yapıyorum belkide ama benim ilk Doğumda yalnız bir anneydim ondan önce hastane kaldığımda da herkesin eşi yanındaydı ozaman boşanmış olduğum için tektim iyiki öyleymişim tabide sanırım içimde kaldı bu özel durum

Benim sancilar yeni basladi. Sana gore 3 hafta ilerdeyim. Her dogum kisiye ozeldir ozellikleri kisiden kisiye degisir. Dogumun zorlugu fiziksel yapiya kaslarin kuvvetine bebegin buyuklugune bir cok seye bagli. Allahtan hayirlisini istemek gerek. Dua ve sabir ile doguracaksin. Korkarak degil heyecanla beklemek lazim o zamani

O konuda bir sey diyemeyecem canim. Sen ilk gebeliginde ozlem duydugun seyleri bunda yasamak istiyorsun. Tercih tamamen senin

İnşllah dururda 08.08 olur:)
Ben tarihi sevdim ama dogumu kendi baslatmasi taraftariyim o yuzden azicij erken gelsede olur. Kizim dogumu kendi baslatti cok sakin uyumlu ve sorunsuz bir bebekti hala oyle. Ben sahsen vakti gelmeden disaridan mudahale olunca bebeklerin ortama adapte olamadiklarina inaniyorum hakkımızda hayirlisi.

O konuda bir sey diyemeyecem canim. Sen ilk gebeliginde ozlem duydugun seyleri bunda yasamak istiyorsun. Tercih tamamen senin
Türkiye de bir iki tane dktrla görüşüp artık öyle karar vericem hayat plandığımız gibi olmuyor belki ben plan yaparken oğlum kendi gelmek ister:)

Benimde bu aralar tek düşündüğüm konu bu çok kararsızım yani aslında kendi sancılarımla kendi isteğiyle gelsin istiyorum artık birazdaha zamanım var düşünücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…