2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

08.08 guzel tarih.. evlilik yıldönümüm. Belki benimki de bekler hem doktorum gelmis olur tatilden :)

Benimde bu aralar tek düşündüğüm konu bu çok kararsızım yani aslında kendi sancılarımla kendi isteğiyle gelsin istiyorum artık birazdaha zamanım var düşünücem
Esin ne diyor bu konuda.. cok duygusal davranma bu konuda bence. Allah size hayirli ömür versin hep beraber agzinizin tadi bozulmasin varsin dogumda olmasin. Bir seyi cok isteyince olmayinca heleki dogumda cok moralin bozulur. Akisa birakmayi dene. Eşin icin de senin icin de bebek icim de hayirlisi olsun

O zaten baştan belli sezaryen olmamı istiyor yanı oda doğduğu gün orda olmak istiyor ama tabi bebeğin gelişimi önemli olan

Sanci olmayinca bebek doguma hazir degil aslinda. Disardan mudahele ile dogurtuluyor. En azindan onun da hazir olmasi beklenebilir gibime geliyor. Sanki daha mantikli
Evet çok mantıklı canım. Aslında benim dr um da dediği temmuz 20den sonra ne zaman sancın gelirse bir alo dersin hastaneye geliriz yapılır. Maksat mümkün kadar tutalım zamanına kadar.

Hamisler hic yükseğe uzandiginiz oluyor mu? Yani mutfak dolaplari olsun,gardiroplar olsun.illa ki uzaniyoruzdur.bazen mecbur kaliyorum.bebek plesantadan ayrilir mi gercekten
Ben eski evimde mecbur uzanıyordum karnımın yanları çok acıyordu mutfak dolaplarım çok yukarıdaydı

@etka31112 canim nasilsin kontrol nasil gecti yazdin mi ben mi gormedim

Kuzum çok şükür bir sıkıntı çıkmadı doktor dinlenmemi söyledi bugün için rapor verdi ve bundan sonra haftada bir gelmeye basla dedi. Nst'de ağrı çıkmadığı ve sancılar düzensiz olduğu için normal dedi . sen nasılsın canım

Kizlar suyum geldi galiba uyanıktım ezan okunuyordu dua ediyordum cis olmadigini biliyorum
Sasirdim kaldim
Aaa, bir anda baya fazla şekilde mi yani suyun bir kilodan fazla demişti doktorum, hadi hayırlısı bebişler kendilerini kutardı Allahın izniyle, bir akrabımız 2hft önce 33.haftada ikizlerini dogurdu ikişer kilo, ayy sanki bu sıcaklar ile ben de erken doğuracakmışım gibi hissediyorum aslında hastane çantamı hazırlamam lazım, bayramdan sonraya bırakmıştım

Bende sol kasik agrisiyla uyandim kizlar halada gelip gidiyor ama sadece solda var ve bebekte oynuyor gaz agrisimidir yada bebekmi baski yapiyordur yoksa sanci falanmi

Bu bahsettiğiniz ağrıların coğu bende de var malesef. Raporluyum zaten ben de avmye gittim ama 3 magazaya girdim cıktm ara ara da oturdum alt kısmında asırı bi baskı hissettim(rahimde)

Eve geldim full uzandım. biraz geçer gibi oldu
Her defasında dogum baslıyormu acaba diye düşünmekten fenalardayım

2. Hamileliğim ama sanırsın ilkini yaşıyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…