2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar suyum geldi galiba uyanıktım ezan okunuyordu dua ediyordum cis olmadigini biliyorum
Sasirdim kaldim

Canım hastaneye gittin di mi. Su gelince belirli bi saate kadar bekletebiliyorlarmıs sorun olmuyormus ama ne olur ne olmaz. Benım suyum hstanede kontrol bittikten sonra geldi tamam dediler dogum baslıyor eve göndermediler

Evet canim su anlaşılıyor canim zaten bi anda akti camasirim ve yatak islandi baya su yani
Bilmiyorum su geldikteb sonra dogumu geliştirebiliyorlarmi ki

Sen doktora gittin mi canım
Bazı yerlerde okumustum suyun tamamı gelmediyse bazı müdaheleler olabiliyormus

Benım akşam 7 gibi suyum geldi acılma sancı yok sabaha sezeryan olurum dıye konustuk ama 10 gibi başladı sancılar gece 2 de kızım dogdu.

Daha coktur bence su yatiyorum gerci su an kalkinca akiyor dr bekliyorum nst de

canım bel ağrısı bende de gece yatarken oluyo ve ne zaman daha şiddetli olduğunu söliyim sana kızım gece saatte bir iki saatte bir uyanırsa sıkıntı yok süt falan verip altını açıp gidip bi su içiyorum ağrım az oluyo ama daha deliksiz uyursa ben de sürekli kalkmassam çok ağrıyo yani tavsiyem gece şiddetli ağrı çekiyosan 3-4 kere kalk yataktan gez mutfağa banyoya birer tur

ilk olarak 32 nin içindeyken ayrılabilirsin ve son sınır 37. haftayı doldurduğun güne kadar çalışabilirsin bu ikisinin arasında da herhangi bir tarihte ayrılma şansın var atıyorum 35. haftada gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…