2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba. 32 haftalık bebeğe 2100 gr çok mu fazla sizce ya. doktor herhangi bir yorumda bulunmadı ama kime söylesem ooo en az 4 kg doğar o baya kilolu falan diyorlar. kafama takıldı
yok canım ya bence normal kilosu 36. haftaya kadar falan kilo alır zaten sonra çok yavaşlıyo kilo alımı bebeğin

yok canım seçenek oluşturamadık ayaz ismini beğeniyorum şuana kadar en çok ama babamız beğenmedi eledik mecbur

canım bence hastane çıkışın çok güzel ben de renkli canlı bişeyler isterken aynı senin aldığın gibi sade mavisini aldım küçücük bebeğe böle daha çok yakıştırdım ne biliyim

Kontrolûne gisip yavrunu gòreceksin kiloda almistir insallah gùzel haberlerle gelirsin saglikli olsun kiloya takilma fazla derim canim

Sabah 6 da ilk doz ciger geliştirici yapilmisti aksam 6 da ikinci doz yapilacak
Yarin sabah sezeryana alacaklar 1 gece daha bekleyecegiz
Rabbim yar ve yardimciniz olsun saglikli bir sekilde kuzunu al kucagina canim hepimizde tehlikeli haftalari atlattik allahin izniyle bebislerimize bir sey olmayacak dualrim seninle ve kuzunla

Çantaları hazirlayin kizlar benim ne geceligim var ne cantam hazir sadece bebegiminkini hazirlamistim
Dogum fotoğrafçısı planım oda kapi susu hersey kaldi yani masrafsiz cocuk bu
Erkenden hazir edin herseyinizi elbiseyle geldim ev elbisesi aldim yanima da esim alacak artik bi gecelik

Öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen genede abartıyorum canım heleki bu ara bebegin odası için magaza magaza koşturmaktan bittik valla bulamadıkta bişi. Mecbur aramaya devam
Allah kolaylik versin canim sende te canlisin anladigim kadariyla bende oyleyim bi isi taktiysam kafaya onu halledicem bitecek oyle oluncada cok yoruluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…